Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Schalke 04

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
    Mõnda aega pole siia teemasse midagi kirjutatud - annan siis teada, et pühapäeval viibin VeltinsArenal, et näha, kuidas Magath oma Wolfsburgiga kohalikele peavalu püüab valmistada.
    muljeid, Aramis, muljeid!!! väravaid vähemalt nägid

Kommentaar

Lasid endale normaalaja eelviimasel minutil värava lüüa, seega mõlema mängu normaalajad 1:1 ning oodata lisaaega, võibolla ka penalteid. Plzeni vastu siis, muideks mängib viimane veel 10. mehega ka 61st minutist... Värava olukorras jäi süüdlaseks talvine täiendus Obasi, kes otsustas mängijaga mitte kaasa joosta, õnnega pooleks sai ta palli ja kõmmutas selle suhteliselt väikese nurga alt ülesse sisse. Schalke ofc. domineerivam pool ja lisaajal juba võimalusi tekitanud.

106ndal minutil Huntelaar 2:1 peaga Obasi tsenderdusest paremalt!

Kommentaar

Kui nüüd Schalke selle kaotab, siis on ikka midagi väga valesti, Pilsenil ei lasta absoluutselt mängida, kuid pall ei taha samuti sisse minna, väga jube

EDIT: Huntelaar 2:1
        EDIT: Huntelaar 3:1
        Lõpuks võeti ära, tublid :=)

Kommentaar

Mäng läbi, Raul vahetati Marica vastu välja, kes sai veel ka väravasöödu - 3:1 Huntelaar, lisaks hattrick.
          Järgmine EL mäng 8. märts Twente vastu.

Kommentaar

Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
            Kui nüüd Schalke selle kaotab, siis on ikka midagi väga valesti, Pilsenil ei lasta absoluutselt mängida, kuid pall ei taha samuti sisse minna, väga jube

EDIT: Huntelaar 2:1
            EDIT: Huntelaar 3:1
            Lõpuks võeti ära, tublid :=)
            Loodame,et siis pühap ei lähe pallid sisse ja minuarust II poolaja 60min alates ei saanud mina aru kas huntelaar oli väljkaul or not ja kriitikat võiks taas visata peatreeneri suunas.
            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
              muljeid, Aramis, muljeid!!! väravaid vähemalt nägid
              No korralik andmine oli. Wolfsburg oli ise rumal, et jättis kaks tükki esimesel ära löömata. Esmaskordselt sai suurt jalgpalli sisetingimustes vaadata - katus oli suletud pea kohal. Veltins on sarnane Allianz Arenale, et sularahas ei arveldata ja pead kaardi võtma ja sinna raha peale panema. Vähemalt mälestuseks hea.

Kommentaar

Sularahaga saab maksta veel vaid viie klubi kodumängudel (Hertha, HSV, Gladbach, FCN, Freiburg). Ülejäänud on staadionikaardile üle läinud. Põhjus on lihtne: kaardile unustatud või aegunud rahaga teenitakse miljoneid.
                http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

Kommentaar

Mul samuti see Veltins Arena kaart mälestuseks olemas Kui õigesti mäletan, siis jäi mul sinna kuskil 30-40% peale pandud rahast alles.

Kommentaar

Korrektne olles - ei jäänud alles, vaid läks raisku.

Kommentaar

Ma viskasin kümpsi peale ja kombineerisin 9.70 eest oste

Kommentaar

No korralik andmine oli. Wolfsburg oli ise rumal, et jättis kaks tükki esimesel ära löömata. Esmaskordselt sai suurt jalgpalli sisetingimustes vaadata - katus oli suletud pea kohal. Veltins on sarnane Allianz Arenale, et sularahas ei arveldata ja pead kaardi võtma ja sinna raha peale panema. Vähemalt mälestuseks hea.
                        Mulle see kaartide süsteem täitsa meeldis. Staadioni ümbruses oli neid putkasid, kus seda 2 minutiga teha sai väga palju ning mingit järjekorda ei tekkinud. Samuti oli staadioni ümbruses ja sees tädikesi, kes sinna vajadusel kiiresti raha peale kandsid samuti hulgim. Ise kombineerisin samuti väga täpselt raha ning kaotsi läks 0,20€.

Kommentaar

Vähe sellest, et Schalke viimasel ajal ise väga hakkama ei saa nüüd siis teevad juba kohtunikud ka huvitavaid otsuseid. Vingun siis eilse euro liiga mängu üle Twentega.
                          Pole ammu juba nii masendavaid otsuseid näinud
                          Based in the industrial city of Gelsenkirchen, Schalke are one of the Bundesliga's best-supported clubs.

Kommentaar

Noh, täna pandi kohtunikuks Kassai

Aga...vahet pole - Huntelaar is the MAN!!! Kolm korda parem ründaja kui Gomez, olen seda alati rääkinud.

Kommentaar

Noh, täna pandi kohtunikuks Kassai

Aga...vahet pole - Huntelaar is the MAN!!! Kolm korda parem ründaja kui Gomez, olen seda alati rääkinud.
                              Jättis ühe 100% ikka löömata kah,aga jällegi võimas esitus 4:1 võita 0:1 kaotusseisust nu tegelt isegi 0:2 Võimas!
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Suurepärane 4:1 võit siis Twente üle ja kokkuvõttes 4:2 edasi!
                                Vaatasin mängu algul livescorest, et 0:1 ja mõtlesin oh joptvõimat, nüüd kolme vaja, et Schalke mis toimub???!?! Siis mingi hetk vaatasin uuesti ja hunter oli juba 1:1 teinud, siis võtsin mängu ka lahti ja no Schalke mängis väga kenalt ja teenitult tuli see 4:1 võit.
                                Hunter lõi ka 5-6m pealt vv-le pihta, aga muidu super mäng, nagu ka tervelt meeskonnalt.

SUPER SCHALKE SUPER.

Saksa klubide edukas nädal kodustaadionitel Euroopas siis [7:0,4:0,4:1] PEAB MEELDIMA HÄRRAD

Kommentaar

Working...
                                X