VSB pealt hetkel Premier League`i kohtumine, kus Galatasaray ei saa üldse aru, mis see sakslaste aparaat toimetab. Kui Leverkusen ka korgi maha saaks, oleks neljast neli Saksa tiimidele.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustOhhoo, millal küll viimati on Hummels DMC-d mänginud? CL-is ilmselt mitte kunagi, aga kas mõni helgem pea(Petteri?) oskaks valgustada? Idee järgi peaks DMC/DC-universaal olema ju Ginter?
0 sisselastud väravat on kirsiks tordil.
BL-s oleks nagu keskendumisega probleeme vms....Magava kauboi suhu viski ei jookse.
Kommentaar
-
Kahjuks ei saa Galatasaray-ga just õiget pilti ette, tegemist on siiski selgelt nõrgema meeskonnaga kui me viimastel aastatel nägema oleme harjunud. Aga muidu oli igati tubli mäng ja kui nüüd Gündogan mõneks ajaks terveks jääb, siis ehk näeme tema esitluses veel hooaja teisel poolel nii mõndagi ilusat.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Tegelikult selles, et Sokratis oli LB ei tohiks midagi imelikku olla, ta mängis enne Dortmundi tulekut Werderis samuti seda positsiooni aegajalt. Imelik oli pigem, et Klopp teda varem seal proovinud polnud. Mäng ise oli muidugi ilus.
Reusi ümber toimuv spekuleerimine ei ole ilus, eriti kole on kellegi nahkpükslase Rummenigge pidev meelega inisemine meedias sel teemal.
Kommentaar
-
Algselt postitas cobras Vaata postitustMiljoniküsimus: kelle vastu lõpetas Hannover kolmemängulise väravatepõua?
Kommentaar
-
Kui ise ei löö lüüakse sulle. Vana jalgpallitõde. No see kuidas härrad ei suuda palli väravasse saada on päris nutune. Reusil võiks/peaks olema vähemalt 2 kirjas ning Ramosel 1. Korralikku pressi polegi suudetud peale panna ning iga minut on Hannover taga kindlam. Võõrsil kütetakse nagu nalja türklastele ära ja siis kodus jätkatakse ikka vana rada pidi. Ei aita siin ka CL-i vormi kandmine.
Ma olen juba üsna mures. Bundesliga tiitli rong on juba 90 % läinud. CL-i koha rong läheb ka nii eest ära, et siin ei aita enam kevadringis paugutamine ka.
Järgmised mängud Bayern võõrsil ja Gladbach kodus ei ole ka sellise vormi juures punktilisa oodata.
Kommentaar
-
Algselt postitas jaalo Vaata postitustma olen jälle siin, sest see on lihtsalt liiga hea paras teile kõigile, eriti sellele vennale kes 4:1 vs. Real pildi postitassigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar