Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Borussia Dortmund

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Täitsa meeldib see valik. Nõudlik treener, kes peaks suutma selle staaride armee mängima panna küll.
    On seal staare siis? Tundub väga palju keskpäraseid mehi Dortmundi tasemega satsi kohta.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust

On seal staare siis? Tundub väga palju keskpäraseid mehi Dortmundi tasemega satsi kohta.
      Võib-olla sõnastasin natuke valesti, aga ma ütleks, et Bundesliga vaates on tegemist ikkagi staaridega. Guirassy, Adeyemi, Sabitzer, Brandt, Gross ja Süle tõenäoliselt alustaksid või vähemalt oleksid algkoosseisu lävel igas tiimis. Ma praegu peale vaadates ütleks, et probleem on keskväljas. Pole korralikku lõhkujat ja viimases mängus on keskväli Beier(ründaja), Sabitzer(8) ja Brandt(AM). Pole nagu tasakaalu.

Kommentaar

Dortmundi probleemid peituvad sügavamal kui Nuri Sahin. Tabeli viimaselt saadi ka pähe. Ei paista seda eurosarja järgmiseks hooajaks kuskilt tulema. Niko Kovac pole ka mingi suurem geenius, kes suudaks imet teha.
        Maailmameistrid!!

Kommentaar

Oleksid ja poleksid, Barcelonal oli ikka meeletult õnne ja nii kehva Barcelonat pole mina küll pikalt näinud. Bochum saab ka liigas paremini vastu, kui Barca seda eile tegi.

Kommentaar

Eilse valguses polnud nendega viigistamine teab, mis patt.
            Maailmameistrid!!

Kommentaar

Barca poisid olid ikkagi väga väsinud ning Pedri ja Balde puudumist juba nii kergelt kuidagi ei korva kah. Ei tasu ühe mängu põhjal liigseid järeldusi teha.

Kommentaar

Härra president, teine Bellingham maandus Dortmundi.. Väga hea champonshipis, eks näis kas Dortmund arendab välja järgmise monstrummängija. Hea raha igatahes Sunderlandile, 30-35milli.

Kommentaar

Working...
                X