Algselt postitas bubbles
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustVäidetavalt on ka esimene pakkumine City poolt tehtud: 18 milj.
Lisaks paistab igaltpoolt, et Götze ikkagi tahab silmad häbi täis tagasi tulla.
http://www.kicker.de/news/fussball/b...l#omfbLikePost
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustNojah, kui nüüd Subotic ka Liverpooli läheb veel. Ei kujuta ette kes Sokratise kõrvale keskkaitsesse otsitakse..
Veits irooniline ka muidugi Hummelsi poolt, arvestades mida ta eelmine aasta ütles kui otsustas Dortmundi jääda. Aga mis seal ikka.
Hummels is not happy with his former team-mates decision and hinted that money was the main factor behind Gotze’s move to Bayern.
I do not understand Gotze’s decision and I have told him just that. Everybody at Dortmund was surprised. This only further shows that this was never an issue,” the defender told Sport Bild.
“Everybody can see how good our team has become. I simply do not believe that there were any sporting reasons to leave BVB”.
Kommentaar
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustMind muidu täitsa huvitab, et miks Dortmundi mängijatele mingit anti-Bayern klauslit lepingusse ei panna?
Fännidest ma saa aru, nemad muidugi tahaks, et kõik mängijad kuni pensionini lemmik klubis mängiks, kuid arvestama peaks siiski ka mängija enda huve ja ka klubi omasid. Miski pole igavene ja klubijalgpall selline paraku on - mängijad on pidevas liikumises v.a mõned erandid nt. Gerrard või Terry..
Kommentaar
-
Algselt postitas v1per Vaata postitustMiks peaks? Keegi ei sunni ju relvaähvardusel müüma, kui klubi seda ei soovi. Mina sain aru, et Dortmund ise on huvitatud ka tehingust ja ka Hummels - milles probleem? Ma ei näe, et Bayern midagi teisiti teeks, kui nt. Barcelona, City vm. suurklubi.... Dortmund ei tohiks ju ka kõige vaesem klubi olla, seega Hummelsile parema pakkumise tegemine või talle väärilise asenduse leidmine ei tohiks vast väga suur probleem olla.
Fännidest ma saa aru, nemad muidugi tahaks, et kõik mängijad kuni pensionini lemmik klubis mängiks, kuid arvestama peaks siiski ka mängija enda huve ja ka klubi omasid. Miski pole igavene ja klubijalgpall selline paraku on - mängijad on pidevas liikumises v.a mõned erandid nt. Gerrard või Terry..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar