Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mnjaa, ma väga loodan, et Rodest saab asja aga skeptiline olen endiselt. Vaikselt on ka õhku kerkinud Watzke kommentaar, et Miki võib ikkagi kaubaks minna. Nagu eelpool mainitud, siis loodan, et tehakse mees korralikult rahaks, mitte ei venitata kuni tasuta minema jalutab.
Hetke seisuga ei paista ühtegi muud spekulatsiooni olema. Mingis mõttes meeskonna maskotina loodan, et mees ikka jääb ja ka karjäärile meie juures punkti paneb. Samas on ta viimased paar hooaega nii vigastuste aldis olnud, et suurt panust temalt enam ei oota.
Mnjaa, ma väga loodan, et Rodest saab asja aga skeptiline olen endiselt. Vaikselt on ka õhku kerkinud Watzke kommentaar, et Miki võib ikkagi kaubaks minna. Nagu eelpool mainitud, siis loodan, et tehakse mees korralikult rahaks, mitte ei venitata kuni tasuta minema jalutab.
Reusile ei usu et kosilasi on kui just Liverpool ja Klopp lolliks ei lähe. Vigastusetont peletab tahtjad eemale. Kui ta selline poolsant ei oleks oleks ammu ära ostetud ilmselt kuhugi rahamägede juurde.
Auba ja City kohapealt vähemalt City veel nimetab luuluks.
Palju lootust Miki eest saada on? Viimane aasta lepingut algamas. Kui ei pikenda siis vist jääb küll summa kuhugi 20 miljoni euro kanti?
Miki eest peaks kindlasti rohkem saama, kui me ta eest välja käisime, ehk siis 30 milksi tahaks vähemalt saada. Arvestades, et ta oli see hooaeg ikka väga hea, võiks see kopikas kukkuda küll (väidetavalt noolib Arsenal teda).
Auba puhul tegelikult on ammu Real Madridi spekulatsioon üleval kuna mehe väidetav unistus on Madridi eest mängida *khmm* Sahin *khmm*. Eks näis, aga kahju on sel juhul Reus'ist kes on kindlasti Saksamaa vaieldamatult oma põlvkonna üks staaridest ja saavutused jäävad mehel saavutamata kuna kõigepealt jõudis ta peole hilja ja nüüd jääb meeskonna noorenduskuuri hammasrataste vahele.
Kommentaar