Kribasin juba põhi-bvb-alateema kunnidele privakasse kutse ära aga kui tunned, et oled ise ka tahtmist täis Dortmundi tiimi esindada kõrgetasemelisel soccerneti turniiril siis saada mulle julgelt priva. Vaatame cv üle (kas ikka piisavalt kaigas) ja sõlmime lepingu!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustTransfermarkt väidab £31,5M. Viimane aasta ikkagi, seega peaks päris korralik summa olema. Kuigi selline raha pannakse Inglise klubide poolt lauale enam-vähem iga suvalise jorsi eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustTransfermarkt väidab £31,5M. Viimane aasta ikkagi, seega peaks päris korralik summa olema. Kuigi selline raha pannakse Inglise klubide poolt lauale enam-vähem iga suvalise jorsi eest.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustAga ongi ju suvaline jorss?
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustMinu hinnangul vähem suvaline kui näiteks Lallana ja ka Firmino.
Võrdlesin Firmino ja miki hooaega, kui nad viimati koos Saksamaal mängisid. Tundub, et see teine on ikka rohkem suvalineIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Eurodes ikkagi räägitakse 42 miljonist ja väidetavast 12,5 milkut aastapalgast, mis kõik tundub väheke wtf. Eks ootab natuke, küll need õiged numbrid kah välja ujuvad. Oluline on, t ballastist on nüüd lahti saadud ja ma loodan, et see raha investeeritakse targalt. Peamine ponnistus peaks nüüd minema Reusi ja Aubameyangi hoidmisele, neil võib motivatsioon alla käia kui kõik põhitegijad 7 tuule poole tõmbavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustJa mis need kaks siis siia puutuvad?
Võrdlesin Firmino ja miki hooaega, kui nad viimati koos Saksamaal mängisid. Tundub, et see teine on ikka rohkem suvaline
Ma pole siiski kindel, kas üle-eelmine hooaeg praegust seisu peegeldab. Mkhitaryani eelmine hooaeg oli siiamaani vist tema parim, kas Firmino kohta saab sama öelda.. ei tea. Vähemalt minu arust on nii Lallana kui Firmino pisut rohkem suvalised. Selle kahe aasta jooksul on üleminekurahad mingil määral ka devalveerunud.
Kommentaar
-
Täna kell 20.00 hooaja esimene pre-season sõprusmäng. Sõprusmängud on olnud ka kenasti tasuta nähtavad.
SpVgg Erkenschwick – BVB
Siin siis: http://live.bvbtotal.de/BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar