Batsult 2 ja esimesel väraval assistile eelnenud sööt. Käsna-Kalle strikes again.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustToljan tuleks kuhugi Hönefossi elu üle järele mõtlema saata. Löödud värav oli muidugi Bürki pask, again.
Hetkel küll saadi edasi aga nii vast väga kaugele ei jõua, samas mis ma siin ikka ette ulun
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustBvB vs Bayern Tallinnas oleks muidugi vinge.
Peatudes sellel siis järgmise vastase (Atalanta) peaksite puhtalt kvaliteedi pealt ära noppima, sõltumata treenerist.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEga see kvaliteedivahe polegi nii suur nagu välja tuli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustBvB mängijad on ikka hoopis teisest klassist aga kui treener on kummik, siis see nii oluliselt ei võimendu lihtsalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee erinevus (v.a mõni üksik mängija) ei ole nii suur, kui sinu jutust välja tuleb.
Götze, Reus, Pulisic jne. on isegi kehvas vormis hoopis teisest liigast.
Ma ei taha muidugi Atalanta vastu ülekohtune olla, sest mängitakse kenasti meeskondlikult aga individuaalne tase on ikka märgatavalt nõrgem.
BvB probleem hetkel on endiselt treeneris, kes pole eelmise treeneri käkke suutnud piisavalt hästi lappida ja mängijate ebakindlus.
Eile oleks võinud BvBl ründes olla ka Messi aga kui pall ikka ette ei jõua ja ainult söödetakse tagasi või küljele, siis pole sellest ründejõust tolku.
Kommentaar
-
Mida Hollywoodi. Mäng anti kaks korda ära aga lõpuks tuli laenujõul koju ikka tagasi. Mängupilt on ikka suht kesine. Vaadates, mis platsil toimus annaks ma kapteni käesideme kiiresti Reusile ja Schmelzeri asemele oleks kiiresti vaja leida kedagi, kes kaitsta ka oskaks (Guerreiro saa palun terveks).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar