Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Algselt postitas cobras Vaata postitustEsimest korda nägin oma silmaga, kuidas Klopp vahetustega ämbrisse astus. Erandina Leitner, kelle sihikindel tegutsemine aeg-ajalt Götzet meenutas.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSee on ju üsna tavapärane praktika Kloppil, et edusseisul hakatakse ründavamaid mehi välja vahetama. Pole esimene kord see hooaeg, kus sellega näppu lõigatakse. Või sain ma millestki valesti aru?
Ise eile mängu ei näinud, aga tulemust nähes olin küll pettunud, paberite järgi tulnuks Fortuna poisid probleemideta paika panna, paraku võib nende paberitega nüüd peldikusse minna.
Ka Bayerni mäng jääb mul otsepildis vaatamata, tervitaks siinkohal oma tööandjat ja kohustuslike ületundide poliitikat.
Kommentaar
-
Ainuke periood, kus pandi mäng korralikult käima oli 35-45 minutitel. Ülejäänud aeg oli pm nii, et sööt äärele - keskele tagasi - teisele äärele ja jälle tagasi... vahel käis mõni sööt ka keskelt läbi.
Kui Kuba poleks ära löönud seda esimese poolaja lõpus, siis ma usun, et oleks suurem tõenäosus võiduks, aga siiski lõi ja ilusa ka pealekaubaks
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKuidas on, kas keegi Dortmundi fännidest pole huvitatud Hiiu pubis mängu vaatamisest ? Kõik tahavad pigem omaette ja kodus teki all vaadata või lihtsalt ei sobi ?
Kommentaar
-
Schieber, endlich!! 14 puntki ja kaotusteta läbitud grupifaas, võimas!
Dortmundilt päris asjalik domineerimine enamus ajast. City saigi põhimõtteliselt ainult kontratest proovida. Kui ei teaks, arvaks, et City on mingi suvaline Premieri keskmik, väga mannetu ja tujutu esinemine neilt (v.a. Hart'i mäng). Aga noh, eks seda motti vast väga ei olnud ka, kuid see juba nende probleem.
Balotelli sai ka mõnusat vilet
Kommentaar
-
Algselt postitas petteri Vaata postitustSchieber, endlich!! 14 puntki ja kaotusteta läbitud grupifaas, võimas!
Dortmundilt päris asjalik domineerimine enamus ajast. City saigi põhimõtteliselt ainult kontratest proovida. Kui ei teaks, arvaks, et City on mingi suvaline Premieri keskmik, väga mannetu ja tujutu esinemine neilt (v.a. Hart'i mäng). Aga noh, eks seda motti vast väga ei olnud ka, kuid see juba nende probleem.
Balotelli sai ka mõnusat viletOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas petteri Vaata postitustCity saigi põhimõtteliselt ainult kontratest proovida. Kui ei teaks, arvaks, et City on mingi suvaline Premieri keskmik, väga mannetu ja tujutu esinemine neilt (v.a. Hart'i mäng). Aga noh, eks seda motti vast väga ei olnud ka, kuid see juba nende probleem.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustOmetigi omas City palli rohkem, ei jõutud lihtsalt pealelöökideni.
Väike choreo kah eilsel mängul:
Lisatud failid
Kommentaar
-
Natukene BVB rahalisest poolest kah: http://swissramble.blogspot.com/2012...k-in-game.html
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar