320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Borussia Dortmund

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kampl oli üsna kallis üleminek. Väidetavalt siis 12 milj € käidi tema eest välja. Lisaks on Watzke hiljutises intervjuus justkui vihjanud, et talvel võib veel müüke tulla (Kui me näeme, et mängija ei aita klubi edasi, ei näe me tema müümises probleeme). Eks näis siis. Hetkel on pingi otsale kukkunud ka Jojic, kellest tegelikult on veidi kahju ma arvan, et talle võiks mänguaega jagada küll.

    http://www.last.fm/user/kurat_

    Kommentaar


      Kehli asemel Joijic oleks loogiline lahendus jah, Kehl tundub vana ja väsinud viimasel ajal.

      Kommentaar


        Just nimelt. Või siis Sahini asemele vahetuseks Jojic, kuid Kehli aeg on vist kahjuks otsa lõppemas Dortmundis. Pigem tundub mulle, et talle jagatakse mänguaega austusest ja sellepärast et ta legend on ja viimast hooaega jalgpalli mängib. Samas raske on väita, et Sahin mingi superheas vormis ka oli kui ta Dortmundi naases. Igatahes Jojic sai minu arust liiga vähe võimalusi.

        Üleüldse pole veel kindel, et temast lahti tahetakse saada, kuid tõenäosus on kahjuks suur. Tore vähemalt, et Dortmund kohe on asjadega tõsisemalt tegelema hakanud peale sellist paska hooaja esimest poolt.

        Kommentaar




          Natuke selle hooaja naljakat statistikat:
          Lööke väravale: Dortmund ja Leverkusen jagavad kolmandat kohta 89 löögiga
          Kahevõitluste võitmise %: Dortmund on kolmandal kohal 51,86% kahevõitlustest on võidetud
          Nurgalöögid: Dortmund on teisel kohal 116 nurgalöögiga
          Kaartide arv: Dortmund 28 kollast üks parematest näitajatest
          Ballikontaktide arv: Dortmund on teisel kohal
          Vigade arv: Dortmund on 198 veaga päris heas seisus (Bayern on parim 173 tehtud veaga)
          Scorer punktid: Dortmundi parim on Aubameyang, kes on 20'ndal kohal.

          http://www.last.fm/user/kurat_

          Kommentaar


            Üks mure uuel aastal on muidugi see ka, et Aubameyang läheb Aafrikasse oma kodumaad esindama. Tõenäoliselt Gabon muidugi väga kaugele seal ei jõua, kuid siiski Aubameyang on üks tähtsamaid lülisid hetkel Dortmundi ründes.

            Eks näis mis välja mõeldakse. Muidugi need, mis siin osad loodavad või pooldavad, et Klopp peaks lahkuma. See teie kahjuks tõeks ei saa. Watzke on viimastel päevadel meedias ikka väga kindlalt väitnud, et Klopp jääb.

            Tundub, et Kevin Kampl on juba ammu Dortmundi fänn olnud

            Kommentaar


              Fan easier, fan faster and fan better with Bleacher Report. Keep up with the latest storylines, expert analysis, highlights and scores for all your favorite sports.
              Maailmameistrid!!

              Kommentaar


                Latest news from News. Find out about all the news related to News on worldsoccertalk.com


                Hea väike kirjatükk, miks Reus peaks jääma Dortmundi. Lühidalt ja lihtsalt ära seletatud.

                Kommentaar


                  Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                  http://worldsoccertalk.com/2014/12/2...ssia-dortmund/

                  Hea väike kirjatükk, miks Reus peaks jääma Dortmundi. Lühidalt ja lihtsalt ära seletatud.
                  See ei seleta mitte kottigi, olgem ausad. Väga suvaline joon järksu tõmmatud, kest-kuhu tohib minna ja kes ei tohi. Sama point, mida juba mitu korda olen rõhutanud - Dortmund ise ka ju selles kontekstis "lõhub jalgpalli" kui ostab väiksematest klubidest mehi. Kirjutis on oma olemuselt täiesti mööda, sest sealsele ideaalile vastaks ju hoopis olukord, kus Reus poleks Dortmundi tulnudki - Dortmund oli tugev juba enne (Reus liitus pärast hooaega kui Dortmund meistriks tuli) , aga siiski osteti väiksemast Gladbachist Reus ära. Kui ta oleks jäänud sinna siis oleks konkurents Bundesligas olnud tugevam. Üks selline esikolmiku kandidaat oleks rohkem, kui Reus-Dante duo oleks Gladbachi jäänud. Ja kui mõndade ostude korral (olen sama asja ka varasemalt siin maininud) räägitakse sellest, kuidas selle lähteklubi pole "isegi mitte võrreldav" siis Gladbachi näol räägime meeskonnast, kes lõpetas Reusiga hooaja CL kohal!

                  Seega ma ei saa aru, miks tõmmata piir siia. Täiesti suvaline jaur. Kui tahetakse võrdsemat liigat, oleks lihtsalt Reus pidanud jääma Gladbachi.

                  Kommentaar


                    Kuidas arvad. Arvamused ei peagi ühtima

                    Igatahes on Dortmund huvitatud kahest Anderlechti mehest. Dennis Praetist ja Youri Tielemansist. Neist esimene on väitnud, et soovib siiski Belgias hooaja lõpuni mängida ja siis edasi vaadata. Dortmund pole loomulikult ainukene, kes temast huvitatud on. Samuti on huvi üles näidanud Atletico Madrid ja Juventus. Tundub, et ikka otsitakse jätkuvalt igasuguseid variante, kui Reus lahkuma peaks. See on muidugi positiivne.

                    Reusist veel rääkides, siis selline artikkel ilmus ka täna: http://www.bild.de/sport/fussball/ma...1670.bild.html

                    Väidetavalt mees ise oleks soovinud ikkagi Barcelonasse minna.

                    Kommentaar


                      Jättes kõrvale sportliku aspekti, siis Reusi minekuga kaotaks BVB ka väga kõva brändi. Noormees on hetkel, mulle tundub, ainuisikuliselt klubi 'reklaamnägu', totaalne superstaar cristianoronaldolikus mõõtmes. Niipalju kui ma Dortmundis linna peal suuri outdoor'e nägin (mõned lausa majasuurused), siis kõigil neil on Reus. Kui reklaamil on kamp mehi kollases, siis kõige ees on ikka Reus. Isegi staadioni õlletopsidele on Reusi nägu peale pressitud. Fännipoe tavaarist rääkimata. Tõeline kullatükk, see Marco. Raske näha, kelle karisma turundusosakonnas suudaks samaväärse leegi üles puhuda. Hummels? See läheb ju ka kohe mankusse. Või Arsenali. Või kuhugi.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

                      Kommentaar


                        Tõsist süvaanalüüsi ka, mis läks valesti: http://statsbomb.com/2014/12/borussi...ts-gone-wrong/
                        sigpic

                        Kommentaar


                          Algselt postitas bubbles
                          Üks mure uuel aastal on muidugi see ka, et Aubameyang läheb Aafrikasse oma kodumaad esindama. Tõenäoliselt Gabon muidugi väga kaugele seal ei jõua, kuid siiski Aubameyang on üks tähtsamaid lülisid hetkel Dortmundi ründes.
                          Kaldun pisut teemast kõrvale aga 2012. aastal jõudis Gabon veerandfinaali välja, kus alles penaltitega Malile alla jäädi. Oma alagrupp kusjuures võideti täiseduga. Toona polnud koondis neil pooltki nii ühtlane ja hea, kui hetkel, kus sisuliselt igasse liini on panna Euroopas mängivad mängumehed. Toona vedas gabonlasi suures jaos samuti Aubemeyang (tema penalti eksimus Mali vastu oli kahjuks otsustav) aga kolm aastat noorem versioon, kes oli St. Etienne'i eest alles esimest tõeliselt head hooaega tegemas. 2012. aastal oli koondises väga palju kodumaa pallureid. Alagrupl tundub sel korral ka Gaboni jaoks täitsa viisakas olevat.

                          Ja fittile vastuseks, et kuigi tegemist ei ole saklasega, siis Aubameyangil on minu arvates piisavalt klassi ja stiili, et Dortmundi postripoiss olla.

                          Kommentaar


                            Või siis tulevikku vaadates postripoisiks Kevin Kampl?

                            sigpic

                            Kommentaar


                              Nüüd siis Chelsea ka huvitatud Reusist. Peab lootma, et ta jumala eest sinna ei läheks nüüd. Real Madrid on ka valmis ametliku pakkumise vist tegema.

                              Kommentaar


                                vaevalt, et ta nüüd talvel liigub, pigem ikka suvel ju?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X