Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

FC Bayern München

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Ibanez
    Eesti koondislane
    • Mar 2006
    • 5929

Eks ta sai aru, et asi kisub töötukassa poole. Eks läheb Hannoveri.
    Maailmameistrid!!

Kommentaar

• Pints
      Eesti koondislane
      • Jun 2012
      • 4862

Algselt postitanud kasutaja Ibanez poolt
      Eks ta sai aru, et asi kisub töötukassa poole. Eks läheb Hannoveri.
      Hannoveri? - vähe usutav, sest varsti (enne talvist pausi) vabaneb Bundesligas veel 1-2 kohta nagu on juba aastaid olnud kombeks, juhul kui tal peaks huvi muidugi olema kohe jätkata.

Muide mängijatele olla ta õelnud peale trenni, et teisipäeval näeme ja ärgu lasku end uudistest segada aga väidetavalt olla koosolekul tekkinud konflikt KHRiga, mille peale ta oma avalduse lauale pani.
      Algne plaan oli olnud, et talle antakse aega ja Kovac ka ise olla kinnitanud enne koosolekut oma meeskonnale, et kavatseb oma positsiooni eest võidelda.

Kommentaar

• Ibanez
        Eesti koondislane
        • Mar 2006
        • 5929

Vähemalt meie juhtkond tegutseb kiiresti ja ei oota paremaid päevi, mida kunagi ei tule.
        Maailmameistrid!!

Kommentaar

• Mõmmik
          Bavarian
          • Feb 2010
          • 2546

Bayerni juhtkond ei ole mitte sittagi aru saanud, surve läks lihtsalt liiga tugevaks ja maine hakkas kannatama. Kaitsesse toodi 100~ milli eest tegelasi ja Bundesligas hetkel top10s kõige sitem kaitse, hea töö.
          Ma ütlen ausalt, et ma pole ühtegi Bayerni mängu see hooaeg viitsinud otsast lõpuni vaadata, üldse olen kuidagi kaugeks jäänud. Kovaci ja Brazzo palkamine koos nende muude tehingutega on lihtsalt nii vastumeelt olnud, et kuidagi huvi on lahtunud. Jah, jälgin küll skoore ja hoian kursis, et mis toimub, aga nagu hasarti või sellist põnevust sees ei ole. Lisa siia veel need idiootsed väljaütlemised Uli poolt, et Bayerni mängijaid koondisesse ei lasta, kui Neuer esikinnas pole ja nagu ei oskagi midagi öelda.

Kommentaar

• denisss
            U21
            • Apr 2010
            • 613

Algselt postitanud kasutaja Mõmmik poolt
            Bayerni juhtkond ei ole mitte sittagi aru saanud, surve läks lihtsalt liiga tugevaks ja maine hakkas kannatama. Kaitsesse toodi 100~ milli eest tegelasi ja Bundesligas hetkel top10s kõige sitem kaitse, hea töö.
            Ma ütlen ausalt, et ma pole ühtegi Bayerni mängu see hooaeg viitsinud otsast lõpuni vaadata, üldse olen kuidagi kaugeks jäänud. Kovaci ja Brazzo palkamine koos nende muude tehingutega on lihtsalt nii vastumeelt olnud, et kuidagi huvi on lahtunud. Jah, jälgin küll skoore ja hoian kursis, et mis toimub, aga nagu hasarti või sellist põnevust sees ei ole. Lisa siia veel need idiootsed väljaütlemised Uli poolt, et Bayerni mängijaid koondisesse ei lasta, kui Neuer esikinnas pole ja nagu ei oskagi midagi öelda.
            +1

Täiesti sama meelt.
            Tegelased on atraktiivset palli mängivast top4 meeskonnast maailmas teinud paari aastaga edukalt täieliku ülemakstud klaasist kaigaste karja ning kogu fookus on liikunud tagasi FC Hollywoodi juurde.
            Lisaks mängupilt, mis on pehmelt öeldes... tra noh .. pea iga vastase vastu alustatakse mängu nagu oleks treeneriks ErilineÜks ja vasataseks parimate aegade Real... ja siis imetakse ikka 3 mängu jooksul sisse.
            MIA SAN MIA!

Kommentaar

• ChiefK
              Öösel
              • Mar 2015
              • 1030

Get Wenger, Win CL! ... vot kus see oleks äge.

@denisss & Mõmmik, alati võib hullem olla (vt näit. Arsenal)

Kommentaar

• Ibanez
                Eesti koondislane
                • Mar 2006
                • 5929

Juhtkond pole mängupildiga seotud. See on treeneritetiimi teene. Küll need kaikad mängiksid, kui normaalne taktika oleks.
                Maailmameistrid!!

Kommentaar

• ericbana
                  Asjahuviline
                  • Jun 2004
                  • 7758

Algselt postitanud kasutaja Ibanez poolt
                  Juhtkond pole mängupildiga seotud. See on treeneritetiimi teene. Küll need kaikad mängiksid, kui normaalne taktika oleks.
                  Mängupildiga ehk mitte, aga üldiselt on see Hoeneßi ja Rummenigge poolne viimaste aastate suhtumine ikka tülgastav. Selline mina ja maailm suhtumine tõmbab varem või hiljem põhja. Ma usun siiralt, et ka Bayernile oleks pikas perspektiivis kasulik, kui mõlemad vennad kiiremas korras kuhugi mägimajakesse pensionit veetma saadetakse. Ühest saate paari nädala jooksul vähemalt lahti. Teisega läheb veel veidi kauem. Salihamidzici pädevuses on ka teatavad küsitavused minu meelest.

Kommentaar

• Ibanez
                    Eesti koondislane
                    • Mar 2006
                    • 5929

Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
                    Mängupildiga ehk mitte, aga üldiselt on see Hoeneßi ja Rummenigge poolne viimaste aastate suhtumine ikka tülgastav. Selline mina ja maailm suhtumine tõmbab varem või hiljem põhja. Ma usun siiralt, et ka Bayernile oleks pikas perspektiivis kasulik, kui mõlemad vennad kiiremas korras kuhugi mägimajakesse pensionit veetma saadetakse. Ühest saate paari nädala jooksul vähemalt lahti. Teisega läheb veel veidi kauem. Salihamidzici pädevuses on ka teatavad küsitavused minu meelest.
                    Selles osas ma muidugi nõustun. Kogu see plõksimine on masendav. Aga see, et platsil nali toimub, võiks ikka õigete süüdlaste kapsa aeda lennanud kivi olla. Hasan on algusest peale vähe imelik tegelane olnud. Sammer oli asjalikum. Mis haigus viimasel üldse oli, et tervise tõttu loobuma pidi? Südamega midagi?
                    Maailmameistrid!!

Kommentaar

• denisss
                      U21
                      • Apr 2010
                      • 613

Algselt postitanud kasutaja ChiefK poolt
                      Get Wenger, Win CL! ... vot kus see oleks äge.

@denisss & Mõmmik, alati võib hullem olla (vt näit. Arsenal)
                      Erik ten Hag, Arsène Wenger and Ralf Rangnick are considered as the most promising candidates. For Max Allegri, the communication is a major hurdle as he just speaks Italian and barely English [Bild]

Ära tule siia krt jinxima
                      MIA SAN MIA!

Kommentaar

• ChiefK
                        Öösel
                        • Mar 2015
                        • 1030

Algselt postitanud kasutaja denisss poolt
                        Ma ei jinxi - ei usu sellesse lihtsalt.
                        Miks mitte ah ? Suveni Wenger, paneb palli uuesti mängima Bayerni. Suvel tuuakse TenHäg ning Wenger läheb pensionile tagasi. CL võit temaga oleks ju ulme äge. Peab meeldima!

Kommentaar

• Rocheteau
                          Ici, c'est Paris!
                          • Jun 2013
                          • 7676

Tuhvliga võtsite ühendust, kuid esialgu ütles ta ära.

Tuchel informed Bayern, who approached him in recent hours, that he wants to at least go to the end of his contract with PSG, which expires in 2021. Tuchel is not ruling out a spell with the Bavarians in the future, but currently views PSG as a good opportunity to progress his career at the highest level.
                          Fino alla fine FORZA JUVE

Kommentaar

• Ibanez
                            Eesti koondislane
                            • Mar 2006
                            • 5929

2-0 võit ja edasipääs kotis. Lewa taas määris linu. Mängupilt oli paljulubav. Coman on kunn.
                            Maailmameistrid!!

Kommentaar

• Ibanez
                              Eesti koondislane
                              • Mar 2006
                              • 5929

Kuradi ilusti mehed mängivad. Lausa lust vaadata.
                              Maailmameistrid!!

Kommentaar

• Brick
                                -
                                • Aug 2008
                                • 3089

Tänase võidu sooviks pühendada härra Kovacile, kes õigel hetkel kõrvale astus.

Deutscher Meister nur der FCB !!!

Kommentaar

Töötlen...