Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Leao on nii "kas on täna tuju mängida või longin niisama poolkõvalt" mängija.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Rodrygo on parem ääreründaja, meie omad jahtisid vasakule. Ise lootsin Leão tulekule aga noh, läks nii sedapuhku.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Idiootsuse tipp, Liverpool tõmbas koti korralikult pähe ikka. Väga keeruline on viimasel ajal Bayerni fän olla, üldse ei meeldi, mis otsuseid langetatakse.
    Diaz oli ka pmst odd man out Liverpoolis ja tahtis ise ka minema. Real shoppab Rodrygot, Leao ümber on palju juttu olnud, ma oleks isegi Trossardi stopgapina võtnud nii kauaks kuni Leaod moositakse. Eelmine hooaeg oli vähe teravam Diazel, aga ikkagi selline supporting cast ja mitte main man, aga noh..

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    75m eurikut Luiz Diaze eest pakkuda, ma ei tea. Tiba palju ei ole? Teil need kogenud ääremängijaid ju jagub, äkki oleks kuskilt saanud mõne noore ja talendika.
    Sama arvamus. Mingi vana kännu eest selline papp magama panna. Oleks tegu siis mingi ulmelise selliga. Peab lootma, et saab paremini hakkama kui eelmine Liverpoolist toodud vasak ääreründaja.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    75m eurikut Luiz Diaze eest pakkuda, ma ei tea. Tiba palju ei ole? Teil need kogenud ääremängijaid ju jagub, äkki oleks kuskilt saanud mõne noore ja talendika.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Liiga vaikne ollakse ostude osas. Vaja on ridu täiendada, mitte käed rüpes istuda. Eriti nüüd, kus Musiala on puruks.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Pigem oli mõte vast see, et kui kaotusseisus ja esmalt ühe ning hiljem kahe mehega enamuses mängides ei suudeta ka viimastel minutitel mängu eriti kontrollida ning väravad pidanuks tulema kasti võitluse peale pekstud kõrgete pallide pealt, siis vist ei ole asi ebaõnnes.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Ma vaatasin ainult viimast ca. 15 minutit ja minu arust oli ka kahe mehega vähemuses PSG üsna selgelt parem...
    Kui 15 minuti alusel järeldusi teha, võib teleka maha müüa. Esimesel poolajal PSG väga üldse mängida ei saanud. Nende õnn, et Bayern ära ei löönud.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Ma vaatasin ainult viimast ca. 15 minutit ja minu arust oli ka kahe mehega vähemuses PSG üsna selgelt parem...

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Eile jälle parem tiim läks koju aga see on savi. Saab viimaks puhkusele ja tähtsateks võistlusteks valmistuda. Põhiküsimus on, kaua Musiala väljas on. Jalg rippus selliselt, et seda on küll raske kokku lappida. Donnarummast ka kahju. Vaimselt päris rets pauk, kui sinuga intsidendis keegi jala pooleks murrab. Pole parata. Need asjad käivad jalka juurde kahjuks. Nüüd võib suht kindel olla, et rahajoad aetakse liikuma ja ostetakse asendus.

Leave a comment:

• Catalan
    replied
    Päris rets pauk Musialaga.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Bayern jahib vist Stuttgarti noort ründajat Nick Woltemadet. Kane vajab kindlasti asendust ja puhkuse andjat. Samas oleks noorele mängijale väga kahjulik Bayernisse tulla pinki nühkima, kui saaks Stuttgartis väärt mänguaega. Tüüp läheb täna U21 finaalis inglaste vastu peale.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Sane raiskas normilt. Mõtetega Türgis. Milleks üldse mängitada meest, kellega sa uuel hooajal arvestada ei saa.
    Raiskas jah. Nagu meelega tegi. R9 oleks neis olukordades omal ajal vvst mööda mänginud ja tühja veeretanud.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Sane raiskas normilt. Mõtetega Türgis. Milleks üldse mängitada meest, kellega sa uuel hooajal arvestada ei saa.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Eile siis 0-1 tappa Benficalt. Üks neist mängudest, kus parem tiim kaotab. Värav, mille Kimmich lõi, võeti ära, kuna Kane olla suluseisus midagi gk ees askeldanud. Need asjad võiks iga kord ära vilistada, mitte valikuliselt. Naljaturniiril siis grupist edasi. Eks näe, mis järgmiseks Flamengo mängus tuleb.

Leave a comment:

Working...
X