Ma olin korraks juba närvis. Järgmises ja ülejärgmises Meistrite Liiga voorus palun jätkata võitudeseeriat. Kuuendas voorus võib U17 poisid ka väljakule saata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Tulemus, millega saab igati rahul olla, aga ei peegelda seda kui keeruliseks Salzburg suutis Bayerni elu täna teha. Tundus Bayerni poolt selline "lööge palju tahate, me lööme lõpuks ikka rohkem kui teie" mäng.
Nali naljaks, aga see et Lokomotivi vastu saaks kodus pingevabalt olukorras, kus alagrupp on võidetud saata Musialad ja Rocad (Musiala meeldib mulle väga ja Rocat tahaks ka rohkem kui 60 sekundit näha) väljakule, on arvestades seda hullu graafikut suhteliselt vajalik.
E: Kuskil mingi joon ka tõmmatud on Bayerni teise värava olukorrast? Lewa tundus minu silma järgi ikka sulus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustHåland oleks tõesti pea täiuslik aga kardan et EPLi tõmme on talle emapiimaga kaasa antud või noh suuresti tänu isale aga isapiim ei kõla eriti hästi... kohe üldse mitte ja paremat väljendit ei leidnud kohe kiiruga.
Ma ka selles kahtlen, et full panic mode minnakse, kuna hetkel kasutatakse Alabat näidispoomiseks ja kõigile agentidele sõnumi saatmiseks.
Mis puudutab seda et Bayern ei kuluta utoopilisi summasi... insert "laughs in Lucas" meme.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
Kommentaar
-
Tundub ka, et nüüd juba läheb ja saab hinnalipikut väljakul tõestada . Niko käe all oli vist pigem, kui mitte paaria staatuses, siis kindel pingipoiss"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTundub ka, et nüüd juba läheb ja saab hinnalipikut väljakul tõestada . Niko käe all oli vist pigem, kui mitte paaria staatuses, siis kindel pingipoissMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTundub ka, et nüüd juba läheb ja saab hinnalipikut väljakul tõestada . Niko käe all oli vist pigem, kui mitte paaria staatuses, siis kindel pingipoiss
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSamas ega ma ei kurda, täpselt sellise profiiliga agressiivne Kamikaze-kaitsja meil puudu oligi aga hind oli ikka üsna krõbe. Lucas-Süle keskkaitsepaar sisendab vähemalt mulle piisavalt kindlust, sest mõlemad on kärmed, äärmiselt jõulised, õhus head ning sobivad nagu valatult Hansi plaanidesse. Kui prantslane terve suudab püsida, siis igat kopikat väärt.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTundub ka, et nüüd juba läheb ja saab hinnalipikut väljakul tõestada . Niko käe all oli vist pigem, kui mitte paaria staatuses, siis kindel pingipoiss
Maguire maksis 7 miljonit rohkem.
Ma tean kumba ma eelistaks koosseisus näha
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustSarr vist alustab raisk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMa esimest poolaega ei näinud (pidin sumpama Tapa metsades), kuidas tal esimesed 45 minutit õnnestusid?Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMa ütlen nii palju, et minu arvates on ta täiesti puuduliku kasuteguriga, mis puudutab rünnakule panustamist. Teisel poolajal oleks imelise peapalliga värava kinkinud vastasele peaaegu. Juu ta on hea mängija, muidu Hansi poleks teda võtnud. Aga mina ei oska seda headust näha kusagil veel. Kõva sõna muidugi, et tegi täismängu Dortmundi vastu ja otseselt ei kärisenud tema pealt ka midagi.
Loodetavasti Kimmichil pole miskit tõsist, muidu läheb asi hapuks(Hansi oli väga kidakeelne aga see ka loomulik, sest uuringuid pole veel tehtud).
Vaadates seda, siis kasutati enda võimalused pea ideaalselt ära ja mesilased õnneks mitte.
Kommentaar
-
Kimmich jääb väidetavalt kuni kolmeks kuuks eemale(pole veel ametlikult kinnitatud).
Martinez ei kesta enam rohkem kui 45min, Dantas ei saa enne jaanuari esindusmeeskonna eest pallida, Roca pole veel valmis ning Tolisso-Goretzka paar ei toimi hetkel korralikult. Läheb keeruliseks aga in Hansi we trust.
Edit: Andeka aga toore Tanguy Nianzou unustasin sootuks aga ta üldse katki hetkel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar