Mulle täitsa meeldib näha Renatot selles rollis kus ta viimased 2 mängu on olnud. Kovac lubas talle palju rohkem mänguaega kui eelmine hooaeg seega oleks loogiline, et ta saaks osa mänguajast siis CAM-INA.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Goakjie Vaata postitustMulle täitsa meeldib näha Renatot selles rollis kus ta viimased 2 mängu on olnud. Kovac lubas talle palju rohkem mänguaega kui eelmine hooaeg seega oleks loogiline, et ta saaks osa mänguajast siis CAM-INA.
Kahju, et polnud nii põnev mäng nagu seda oli Reali vastu I poolaeg, see muidugi oli ka mõistetav, sest Milani mängijad alles koguvad vormi. Theo Hernandezele kiiret paranemist ja loodetavasti kohtutakse kunagi CLis uuesti.
Kommentaar
-
https://twitter.com/imiasanmia/statu...493214208?s=21
Veel lisaks ärevust Sane saagale .
Ikkagi mul on tunne, et see Sane jutt on kärbeste ajamiseks ja siis tõmmatakse salaja 3-4 sellist jänest kübarast, et ise ka mõtled.
Või siis on ajad muutunud ja nüüd on rohkem bullshit talks.MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitusthttps://twitter.com/imiasanmia/statu...493214208?s=21
Veel lisaks ärevust Sane saagale .
Ikkagi mul on tunne, et see Sane jutt on kärbeste ajamiseks ja siis tõmmatakse salaja 3-4 sellist jänest kübarast, et ise ka mõtled.
Või siis on ajad muutunud ja nüüd on rohkem bullshit talks.
Aga õnneks tundub tõesti, et Sane võib tulla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustTea, kuda noorsandi saksa keelega lood on nüüdseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Goakjie Vaata postitustAssistant coach Hansi Flick was often close to Renato Sanches during training today, he was making jokes with Sanches and motivated him during training. The signs for the Portuguese are good [Bild]
Ma ise ikka vahel jälgin neid, sest need annavad hea ülevaate meeskonna sisekliimast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMis siis ICC mängudes Niko formatsioonid olid? Jätkab vanaviisi või on uued ideed tulekul?
Mis silma jäi oli agressiivne press vastavalt olukorrale ja kenad kombinatsioonid.
Kommentaar
-
6:1
Väärt meelelahutus, homme siis finaalis Spurs.
Kui tavaliselt teeb Müller endast kõik, et poolakale võimalusi luua, siis täna olid nad rollid ära vahetanud.
Müller pääses isegi penaltit lööma, mida pole juba oi-oi-oi kui ammu juhtunud.
Loodetavasti pole Gnabryl ja Thiagol miskit tõsist ning mõlemad on mesilaste vastu olemas (DFL-Supercup, 3.08)
Kiidaks ka Fenerbahçe mängijaid, kes frustratsioonist meie omi lõhkuma ei hakanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar