Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See pole küll teemasse, aga minu ennustus, et vähemalt UEFA kopsikus tuleb saksa klubide üleküllus on natukene ülepingutatud. Kui nii jätkub siis vist näeb ainult Gazpromikaid. Ülejäänud saavad oma vana taktikat jätkata. Ehksiis järgnevad 6 kuud võidelda BL koha eest. Ambitsioonitud ludrid..
Tänasele UEFA topsi kordusmängule minnakse 4-5-1 formatsioonis, ehk siis näeb igavat ja väheründavat jalgpalli. Loodame, et kotti ei saada.
Väga positiivne, et lisaks Bayernile ka Nürnberg edasi sai. On lootust, et nüüd pole nad homme päris murtud ja äkki just tuleb moraalitõusu pealt huvitav mäng. Ja veel...Octoberfest rokib - siin ennem rahvas rääkis igasugu asju, et ülehinnatud jne... Ei ütleks!!!
Ilus 3-0 võit kodupubliku ees - väga kena. Toni on lihtsalt suurepärases hoos
Oli. Väga positiivne elamus. Vahepeal näitas Bayern ikka väga ilusat mängu. Ja Ribery sai paaril korral hakkama asjadega, mis tekitasid seisvaid ovatsioone, millega minagi liitusin - mees on ikka väga kõrgest klassist mängumees.
Ta-da:
Bayern
Bolton - lõdva
Braga - lihtne
Crvena Zvezda - problemaatiline
Aris - lõdva
Küllaltki lihtne punt sattus. Ainult Portugal ja Serbia on parajad pommiaugud kui nendega võõrsil peaks mängitama.
Ta-da:
Bayern
Bolton - lõdva
Braga - lihtne
Crvena Zvezda - problemaatiline
Aris - lõdva
Küllaltki lihtne punt sattus. Ainult Portugal ja Serbia on parajad pommiaugud kui nendega võõrsil peaks mängitama.
ma loodan et bolton suudab just teie vastu näidata parimat mängu et teil liiga lõdva ei oleks
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
ma loodan et bolton suudab just teie vastu näidata parimat mängu et teil liiga lõdva ei oleks
Vot kahjuks tänavu tippjalgpalli Reebok Stadiumil ei näe. Ma arvan, et Alianz Arenal korraldatakse Boltonile mingi 3 - 0 saun kindlasti.... Kõgepealt Srbska pommiauk võõrsil, Bolton kodus, Braga võõrsil ja reeklased viimasena kodus.
Rahvusvaheline nädalavahetus lõppes ilma suuremate kaotusteta, mis on hea. Hea on ka see, et novembri alguseks, kui midagi hullu ei juhtu, on kõik mehed kas mängukõlblikud või vähemalt teevad trenni. Kehvem uudis on see, et 20 päevaga tuleb pidada 7 mängu milest mõned on vägagi olulised. A see selleks.
Natuke kollast: Goran Pandev tuleb kas juba talvel (väheusutav) või siis suvel. Krõbisevat lubatakse ta eest välja köhida müstilised 30 milli oirodes. Iseasi kas ta ikka nii palju väärt on...
Kommentaar