Algselt postitas boobek
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustsulaselge vastaste alahindamine või siis õigustatud enesekindlus. oleks et bundesligas 15 pointsane edu, siis veel
Ma arvan, et oleks Bundesliigas 15 punktine edu, siis just oleks oht. nüüd aga tehakse vaheajal tõsist tööd ja aasta esimeste kuude mängud tulevad kindlalt ära. Pigem on oht põnevas tabeliseisus kui vaadata võimalikku poolfinnali või finaali - kui selleks ajaks keegi suudab Bundesliigas Bayerniga sammu pidada, siis võib prioriteetide paika panemisel UEFA teiseks jääda.
Kommentaar
-
Hummels suundub Dortmundisse, nii umbes paariks kuuks. Iseasi kas ta ka platsile seal pääseb. Ja need onu Hose jutud on liiga varajased. Lisaks tiirleb peale meie ka palju teisi kärbseid teamakese ümber. Samas ideepoolest oleks väga huvitav.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustno sorry, aga ma olen küll surmkindel, et Mourinho Bayernisse ei lähe.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustLoodame, et Klinsi kõrvale saabub ka korralik abitreener kes taktikast midagi jagab. Muidu on plats täis särasilmseid, enesikindlusest pakatavaid noori poisikesi kes palliga midagi peale ei oska hakata. Aga huvitav valik siiski.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar