320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Kõige krooniks oli see tribla täiesti ebavajalik, mis muudab kogu loo vana fifa maiguliseks.
Muide suvel saame musta külmkapi juurde. Loodame, et valge ka alles jääb.
Ps: Eesti viki sõnul valmistas meie valge külmiku 1995 aastal külmameister Georg Süle.
Algselt postitas Pints Vaata postitustValmistusin viigiks aga läks hoopis sedapsi.
Kui juba Süle toimetab platsil nagu Pixari animatsiooni külmik, kes päevaks saab Messi oskused, et täita oma unistus olla jalgpallur, siis on asjad tõesti väga nihu vastaste jaoks. Ilmselt läheb veel mitu kuud enne kui hiiglase vorm võikast vigastusest täielikult taastub aga teda on lihtsalt nii koomiline platsil vaadata nagu enda meisterdatud karakter mõnes vanemas FIFAs, kus pikkus ja kaalunäitaja sai maksimum pandud.
Lazio eest jättis Correa sümpaatse mulje, tundub intelligentne mängija olevat (või hea vaistuga).
Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Räägime siin siis sellest ka, miks Bayern Saksamaal universaalselt armastatud pole. Rummenigge otsutas vahepeal siis korralikuks draamaqueeniks minna ja nõuda jalgpalluritele eelisjärjekorras vaktsineerimist. Tema koomilise vahutamisega läks kaasa ka Herr Flick, mis muidugi korralikult Saksamaa meedia kihama lõi. See kõik toimus küll mõnda aega tagasi aga see vaht käib siiani ringi ja kõige piinlikum kogu selle jaurami juures on asjaolu, et RUmmenigge ei saa siiani aru, mida ta valesti tegi. Lisaks see draama lennu hilinemise tõttu jne. Bayernit ei sallita kuna nende imago on nina püsti ringi käimine ja sellised jauramised, kus nõutakse enda eelistamist igas situatsioonis nagu Rummenigge seda väga eeskujulikult tegi, selle imago kadumisele kindlasti kaasa ei aita.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustnõuda jalgpalluritele eelisjärjekorras vaktsineerimist.
Algselt postitas Kurat Vaata postitustTema koomilise vahutamisega läks kaasa ka Herr Flick, mis muidugi korralikult Saksamaa meedia kihama lõi.
Algselt postitas Kurat Vaata postitustLisaks see draama lennu hilinemise tõttu jne.
Algselt postitas Kurat Vaata postitust. Bayernit ei sallita kuna nende imago on nina püsti ringi käimine
Algselt postitas Kurat Vaata postitustnõutakse enda eelistamist igas situatsioonis nagu Rummenigge seda väga eeskujulikult tegi, selle imago kadumisele kindlasti kaasa ei aita.
Ja KHR on omaette isiksus, kelle nii mitmedki väljaütlemised (tegevused) on vastu karva väga paljudele Bayerni fännidele. On näiteid ka minevikust, kus ta on endale pinnuks silmas olevaid inimesi klubi lähedusest lihtsalt minema pühkinud. Kasvõi see sponsorlusleping Katariga, kus lihtsalt dollarimärgid ees raha välja pumbatakse, mida aga paljud inimõigustele viidates õigeks ei pea.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKeitsik, ma nägin küll, mis sa postitasid, enne kui sa selle ära kustutasid.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa olen megavihane, et seisul 2-0 Bayerni võidule ei panustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustKuidas see üldse võimalik on, et ta endiselt postitada saab, kui kaubanduskeskused WiFi kinni keerasid?
Kommentaar
-
Algselt postitas keitsik Vaata postitustJust sellist vastukaja ma ootasingi , postitus sai kustutatud sihilikult ja see mu arvamust ei muuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas keitsik Vaata postitustJust sellist vastukaja ma ootasingi , postitus sai kustutatud sihilikult ja see mu arvamust ei muuda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar