Uskumatu ikka, tõeline mini Guardiola ikka, mis krdi vahetused ja mis ajal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustüks-kaks-kolm - kõik koos jaaaaah: p e d e d!Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
Kuidas sellel Unitedil seisud on muidu? Ahjaa, nad siplevad ju omadega mudas. Oma liivase tussuga võid rahus Manchesteri harrastusspordi viljelejate teemasse tagasi kerida.
Kommentaar
-
Ma näen siin sacki tulemas järgmine hooaeg. See vend ei ole selline geenius nagu temast pilt maalitud on, mingid 3-7 formatsioonid kus vahetad 85ndal minutil selle veel ründavamaks lambist. Mängus endas muutusi ei toimu vahepeal, ma ei tea, haiseb lihtsalt. Tema soovitud transferid pole ka piisavalt head.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustLewandowski vaatab oma karjäärile tagasi ja saab aru, et... kedagi ei kottinud. Sellises inimlikus vaates on selles tegelikult kahju. Oli justkui väärt mängija. See väravavaht Neuer oleks ka ehk kuskil suutnud mingi märgi maha jätta...Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Ma müüks ära, räägitud ca 30-40 milli, mis on potentsiaalse asenduse jaoks(oleneb muidugi kaliibrist) juba täitsa arvestatav summa. Mees ise tahab ka kohe minna, ta on Bayerni heaks juba nii palju teinud, et tulgu vastu siis ja mingit mossitavat Lewandowskit pole mõtet ka seal ees hoida. Chupa/Mülle esialgu vast venitab ära ka kui turult ei peaks kedagi leiduma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar