Uskumatu ikka, tõeline mini Guardiola ikka, mis krdi vahetused ja mis ajal.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Bayern München
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma näen siin sacki tulemas järgmine hooaeg. See vend ei ole selline geenius nagu temast pilt maalitud on, mingid 3-7 formatsioonid kus vahetad 85ndal minutil selle veel ründavamaks lambist. Mängus endas muutusi ei toimu vahepeal, ma ei tea, haiseb lihtsalt. Tema soovitud transferid pole ka piisavalt head.Kommentaar
-
Nagelsmanni transferitest Upamecano (kuigi tema vist oli Bayerni enda transfer) on tegelikult täitsa soliidne olnud. Sabitzer on täiesti lamp olnud. Selge oli see, et ta ei vea siin välja, kuna liiga kõvad vennad on juba ees.Maailmameistrid!!Kommentaar
-
Lewandowski vaatab oma karjäärile tagasi ja saab aru, et... kedagi ei kottinud. Sellises inimlikus vaates on selles tegelikult kahju. Oli justkui väärt mängija. See väravavaht Neuer oleks ka ehk kuskil suutnud mingi märgi maha jätta...Kommentaar
-
Teisest küljest kõik jäävad mäletama maailma parimat ründajat ja tema tiitleid Bayernis, samal ajal kui keegi ei mäleta isegi seda, kes Unitedis sel perioodil mängisid.Maailmameistrid!!Kommentaar
-
Rofl mis vennad siin ikka. 2 nädalat tagasi 5:21 kirjutati miskit ja nüüd leitakse munad või.
Teemast rääkides - ma ei saa aru, kuidas United siia kuidagigi puutubKommentaar
-
Kannavad ka punast särki, ega muudmoodi ei puutugi vast. Lewandowski sell või tasuta ära 2023? Ma loodan et hoiavad, see mõni miljon kedagi rikkamaks ei tee seal. Downside müümisel on ikka jõhker praegu ilma normaalse asenduseta. On üldse kuskilt asendust võtta?Kommentaar
-
Ma müüks ära, räägitud ca 30-40 milli, mis on potentsiaalse asenduse jaoks(oleneb muidugi kaliibrist) juba täitsa arvestatav summa. Mees ise tahab ka kohe minna, ta on Bayerni heaks juba nii palju teinud, et tulgu vastu siis ja mingit mossitavat Lewandowskit pole mõtet ka seal ees hoida. Chupa/Mülle esialgu vast venitab ära ka kui turult ei peaks kedagi leiduma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar