75m eurikut Luiz Diaze eest pakkuda, ma ei tea. Tiba palju ei ole? Teil need kogenud ääremängijaid ju jagub, äkki oleks kuskilt saanud mõne noore ja talendika.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust75m eurikut Luiz Diaze eest pakkuda, ma ei tea. Tiba palju ei ole? Teil need kogenud ääremängijaid ju jagub, äkki oleks kuskilt saanud mõne noore ja talendika.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Idiootsuse tipp, Liverpool tõmbas koti korralikult pähe ikka. Väga keeruline on viimasel ajal Bayerni fän olla, üldse ei meeldi, mis otsuseid langetatakse.
Diaz oli ka pmst odd man out Liverpoolis ja tahtis ise ka minema. Real shoppab Rodrygot, Leao ümber on palju juttu olnud, ma oleks isegi Trossardi stopgapina võtnud nii kauaks kuni Leaod moositakse. Eelmine hooaeg oli vähe teravam Diazel, aga ikkagi selline supporting cast ja mitte main man, aga noh..
Kommentaar
-
Jäigi mainimata, et liigahooaeg avati kodupubliku meeleheaks korraliku grilliõhtuga. Red Bull sai 6-0. Ühe ilusa värava lõi Diaz, kaks lisas Olise ja kübaratriki vormistas Kane. Väga hea algus ja ühte suurimat konkurenti sedapsi nüpeldada on igati meeldiv. Peast ei ütle aga tõenäoliselt suurim võit Kompany ajal liigas. Lisaks ei saanud keegi ka vigastada. Järgmine voor viib meid laupäeval külla Augsburgile. Viimati võitsid nad Bayernit aastal 2022 skooriga 1-0. Kõigis hilisemates mängudes on Bayern neile vähemalt kolm väravat löönud ja iga kord võitnud. Eks näis, mis nüüd saab.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Eile läbi ussi meessuguorgani võit karika esimeses ringis kolmanda liiga pundi Wehen Wiesbadeni vastu. Nagu ikka, siis alamate liigade tiimid on kodus ja seal tuldi Bayerni vastu 0-2 seisust välja. Kolmandal lisaminutil Kane pani lõpuks 3-2 võiduvärava ära. Murti ka Kane'i järjest sisse löödud penaltide seeria, kui Weheni kollkipper Florian Stritzel inglase pennu ära võttis. Seeria lõppes siis 31 eduka penaltiga. 32 jäi tulemata. Viimati ei löönud ta pennut sisse 2022. aasta MMil Prantsusmaa vastu.
Lisaks skooris veel Olise. Lennart Karl ("uus Özil)" lõi ka ühe, aga see ei lugenud väravasöödu andnud Kane'i suluseisu tõttu. Lennart Karl tegi ka ühe peene liigutuse:
Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas feedme Vaata postitust
Täna said selgeks meite CL alagrupimängud.
Home
Chelsea (ENG)
Club Brugge (BEL)
Sporting CP (POR)
Union SG (BEL)
Away
Paris (FRA)
Arsenal (ENG)
PSV (NED)
Pafos (CYP
Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustJackson 15mil Eur eest laenule ja hooaja lõpus 80mil package eest võimalus ära osta(see sisaldab lisaks ka sell-on clausei Chelseale). Tundub väga imelik tehing kõrvaltvaatajale, sellised summad ja see sell-on-clause.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
Ka mulle tundub see imelik tehing. Ründajat on vaja, et Kane saaks puhata või tema vigastuse korral. Jackson päris saamatu ei ole aga kas raskel hetkel suudab oma asjad ära teha, on küsitav. Lisaks pole ta üheski universumis 80 milli väärt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar