Algselt postitas boobek
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustSuper kaotus Cottbusile! PWNED D:
Loodan, et Baierimaa staarid ka UEFA Cupil niimoodi üllatada oskavad ja teistele sellega võimalusi jätavadMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustTore mäng meeskonna vastu, kes tänu sellele relegatsioonist hetkeks välja puges .
Loodan, et Baierimaa staarid ka UEFA Cupil niimoodi üllatada oskavad ja teistele sellega võimalusi jätavadMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustLucio tahab suvel Bartsaloonase või Miilani minna ... mina vastu ei oleks...Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustKahtlen, et Bartsaloona või Milaan teda tahavad.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustVäidetavalt olevat Bartsaloonaga diil juba tehtud ja 20 milli oirodes kapinurgas hoiul. Aga see veel selline linnalegend. Kuigi arvestades milline Barca kaitseliin viimasel ajal on olnud siis ma üldse ei imestaks.
Ma ei mäleta täpselt aga ühes viimastes mängudes tegi ta kaitses vale söödu, millest vastased ka värava lõid.
Edit: Meelde tuli. See oli Hamburgi vastu, kus ta ei söötnudki valesti vaid kobas palli kaitses endale nii ette ,et HSV ründaja sai jala vahele ja söötis Olicile kes ka värava lõi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar