Superkõva mäng.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustSuperkõva mäng.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustMulle ei meeldinud. Vahepeal läks Bayern päris Itaalia klubiks ära, mil loodeti ainult pikka palli Toni ja Klose suunas saata. Võinuks rohkem lühikest ja kiiret söötu mängida. Aga võit on peamine ja see ka tuli.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust... või vaata Itaalia klubide mänge enne kui nii tugevaid väiteid siin postitad.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMänu ei ole Itaalia klubi, Pool ka mitte...Situ verd või vaata Itaalia klubide mänge enne kui nii tugevaid väiteid siin postitad.
PS: Mis siia Manure ja Liverpool puutuvad?Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMänku ja Pool puutuvad niipalju siia, et nemad peksvad palju rohkem pikka palli ja istuvad kaitses kui Itaalia klubid kes CL-is mängisid see hooaeg.
Vaata mänge mitte ära kujuta etteAILTON
Kommentaar
-
Tsiteerin :Algselt postitas Martin Vaata postitustLõpuks ometi keerati hea teema persse.Algselt postitas eston maravilhahea teema jälle perse keeratudAlgselt postitas 10 Lopez Saldanaesimese postiga teema perse keeratud.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMänku ja Pool puutuvad niipalju siia, et nemad peksvad palju rohkem pikka palli ja istuvad kaitses kui Itaalia klubid kes CL-is mängisid see hooaeg.
Vaata mänge mitte ära kujuta etteMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustMitut manu mängu sa oled näinud see hooaeg?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust10 - 15 ilmselt, usun et rohkem kui sina Roma mänge...
minu ohvtopic l6peb siin teemas nüüd. Punkt.AILTON
Kommentaar
-
Einoh ega see offtopic tore asi pole, aga nagunii see foorum on perse kukkumas ja nagu mulle juba teatavaks tehti siis soccernet.ee sait on see millega tegeletakse ja foorumist on bossidel poogen...
Niiet laseme aga edasi.
Ma ei väitnud, et ManU kaitsev meeskond on. Minu point oli see, et Roma, Inter ja Milan ka seda pole...Roma mänge oled ju küll viimastel aastatel näinudja peaksid teadma. Ja Pooli oled ja ilmselt piisavalt näinud...Lihtsalt vastik lugeda kuidas ikka ja lälle mõni oinas (ülla ülla neid leidub ka bayerni fännide seas) tuleb seletama kuidas kõik Itaalia meeskonnad kaitses istuvad ja pikka palli taovad.
Mitko korda istus Roma kaitse ManU vastu ja pikka palli peksis? Mitu korda istus Milan Pooli vastu kaitses?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar