Algselt postitas boobek
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Minu arvamus on selline, et juurde oleks vaja veel üks ründaja peale Olici, kuigi samas ma ei tea täpselt noore Mülleri taset, kes paar mängu ka esindusmeeskonna kasuks teinud on. Keskväljale pidi see venelane tulema, kui ma õigesti mäletan. Nüüd oleks veel vaja üht head äärekaitsjat Lahmi kõrvale, kuigi see variant Lucioga, mida täna kasutati oli ka päris hea, aga Lucio on sellegipoolest parem keskkaitses. Lelli ja Ottli võiks välja laenata või müüa, sest eriti nad silma pole paistnud. Buttiga väravas olen ma täitsa rahul ja vanuse poolest võib ta veel mõnda aega vabalt mängida. Tuleb loota, et Ribery jääb.
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustMinu arvamus on selline, et juurde oleks vaja veel üks ründaja peale Olici, kuigi samas ma ei tea täpselt noore Mülleri taset, kes paar mängu ka esindusmeeskonna kasuks teinud on. Keskväljale pidi see venelane tulema, kui ma õigesti mäletan. Nüüd oleks veel vaja üht head äärekaitsjat Lahmi kõrvale, kuigi see variant Lucioga, mida täna kasutati oli ka päris hea, aga Lucio on sellegipoolest parem keskkaitses. Lelli ja Ottli võiks välja laenata või müüa, sest eriti nad silma pole paistnud. Buttiga väravas olen ma täitsa rahul ja vanuse poolest võib ta veel mõnda aega vabalt mängida. Tuleb loota, et Ribery jääb.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Väikse refreshi võiks van Gaal ikkagi teoks teha. Pealegi lubas herr Hoeness ju kõva raha Gaalile kulutada, kui CL-i pääsetakse. Nüüd on see tehtud ja rahapakid laual, kui punanahk sõnapidaja mees on.
Players out: MvB, Luca Toni, Ze Roberto, kaitseliin, Rensing.
Players in: ükskõik kes, peaasi et vananev ja mitte eriti hea.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustVäikse refreshi võiks van Gaal ikkagi teoks teha. Pealegi lubas herr Hoeness ju kõva raha Gaalile kulutada, kui CL-i pääsetakse. Nüüd on see tehtud ja rahapakid laual, kui punanahk sõnapidaja mees on.
Players out: MvB, Luca Toni, Ze Roberto, kaitseliin, Rensing.
Players in: ükskõik kes, peaasi et vananev ja mitte eriti hea.
Kommentaar
-
Väg loodan, et Timo leiab paar aastat motivatsiooni tippvormis olla ja, et ta elaks hästi meeskonda sisse. Tegeikult oleks hädasti vaja, et Van Bommel ära läinuks, nad on sarnase rolliga mängjad, ainult et Timo on kraadi võrra parem mees. Nüüd aga hollandlasest treeneriga jääb VBl selge eelis. Ja kaks kaitsvat poolkaitsjat, kellest üks veel aeglane ka on - nii kaugele ei sõua.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustTegeikult oleks hädasti vaja, et Van Bommel ära läinuks, nad on sarnase rolliga mängjad, ainult et Timo on kraadi võrra parem mees."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMina küll seda väita ei julgeks, et van Bommel Timoštšukist kehvem on.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMina ütleks nii, et van Bommel on märksa mitmekülgsem, kuid mitte suurepärane üheski aspektis. Timostsuk jälle on kõva mees mängulõhkumises ja sellise venna ülesanne polegi muu kui kahevõitluses pall kätte saada ja osavamate meeste kätte see anda."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustKordaks siis veelkorra üle, et van Bommel on märksa mitmekülgsem ja Timo pigem mängu lõhkuv puujalg.
Kommentaar
-
Ei, te saate valesti aru. Võtke 11 mitmekügset mängumeest ja pange kuhugi mängima - tiitleid ei võideta kunagi. Meil on vaja igal positsioonil rollimängija, kes on maailma tipus. Kahe mehe keskväljal oli Van Bommel selline sobiv valik 4-5 aastat tagasi. Praeguseks on ta liiga aeglane, et oma tegelikult head mängu lugemist ja head söödu tehnikat kasutada saaks.
Ukraina poisil on muuseas ka need asjad olemas, aga füüsiliselt on ta nagu loom, kui vormis püsib. Lsaks sellele on ta järjekordne tõsine oht standardites, sest mängib peaga hästi.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMina ütleks nii, et van Bommel on märksa mitmekülgsem, kuid mitte suurepärane üheski aspektis. Timostsuk jälle on kõva mees mängulõhkumises ja sellise venna ülesanne polegi muu kui kahevõitluses pall kätte saada ja osavamate meeste kätte see anda. Kahju et Poldi Kölnile andiste. Muidu ma isegi teeks diili. 45 milli +Poldi. Julian ja Poldi oleks olnud võimas rünne meil järgmine aasta :P
Ma ikka ühe rohkem ja rohkem olen Blue Rockiga üht meelt, et nii head meest sellele positsioonile on maailmas väga raske saada. Küsimus on, kuidas slaavi verd mees Bayernisse sisse sulab?
Just lugesin, et mees õppis koolis saksa keele selgeks ja on üsna fluent selles. Väga hea.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar