Algselt postitas Aramis
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMina kui väikese klubi fänn loodan,et teie iga transfer on flop
See teeks ainult liiga huvitavamaks. Samas tuleb kohe boobek ja see kilu mind kohe kiruma. Üldiselt mulle meeldib kuidas te ämbrisse astute. Samas kes ei astuks
Kommentaar
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustTäiesti nõus ning ma olen aru saanud, et Bayern pole Zeniidiga veel tasu kokku leppinud, tõotab tulla järjekordne epic transfer saaga nagu Arshaviniga.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustSaksa uudistes räägiti, et Gomeziga hakkavad läbirääkimised sellel nädalal ja et Tonile otsitakse juba uut klubi. Ei tea, kas see vastab tõele?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Praeguse seisuga, siis viis uut mängijat uuest hooajast, kui ma õigesti aru sain. Põhikoosseisu meesteks saavad arvatavasti Timo ja Mario. Selle Baumjohanni tasemega pole kahjuks kursis.
Uued:
Anatoli Timoschtschuk (Zenit St. Peterburg)
Ivica Olic (Hamburger SV)
Alexander Baumjohann (Mönchengladbach)
Andreas Görlitz(KSC-s oli laenul)
Mario Gomez(Vfb)
Kommentaar
-
Gomez ja Bayern on kahtlemata huvitav kombinatsioon. Hea mängija (klubitasandil) ja võitma harjunud klubi peaksid sobima kokku küll, vähemalt nii teoorias. Mingisugust suuremat prognoosi veel siiski teha ei julgeks, sedavõrd palju küsimärke veel Müncheni taevas kui kord hõljumas on. Van Gaalil on nüüd mõtlemist variatsioonide suhtes, kas panna platsile Gomez-Olic, Klose-Toni või midagi hoopis muud. Samas pole välistatud, et Gomezi saabumine tähendas stiili poolest sarnase Toni jaoks Elberi ja Makaay saatust, ehk siis tänan ja nägemist.
Kommentaar
-
Algselt postitas suvakas555 Vaata postitust
Issand, ka Bayernile tulevad need uued jalgratturi särgid, nagu Chealsea ka sai.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustRäägitakse, et Titanic olla uppunud.
Või kas sa mõtled adidast?
Niisama.LFC
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar