Head alanud aastat kõigile Bayerni fännidele! Toogu 2010. aasta meile tiitleid ja sära!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustHead alanud aastat kõigile Bayerni fännidele! Toogu 2010. aasta meile tiitleid ja sära!
Kõik me ootame,aga jah Head UUt!!!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Üpris kiires tempos on nahkpüksid hakanud meeskonda kärpima. Peale Toni, Baumjohann, Ottl, Breno ja Sosa lahkumist on järele jäänud 18 väljakumängijat, kellest nii mõnegi vajaduse (á la Braafheid, Lell, Görlitz) võib taseme poolest küsimärgi alla panna.
Kui veel jaanuarikuised sisseostud jäävad tegemata, siis mingil hetkel muutub praktiliselt kohustuslikuks mõningadate enda juuniorite kergitamine esindusmeeskonda, mis iseenesest oleks kooskõlas van Gaali hiljutiste lubadustega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustÜpris kiires tempos on nahkpüksid hakanud meeskonda kärpima. Peale Toni, Baumjohann, Ottl, Breno ja Sosa lahkumist on järele jäänud 18 väljakumängijat, kellest nii mõnegi vajaduse (á la Braafheid, Lell, Görlitz) võib taseme poolest küsimärgi alla panna.
Kui veel jaanuarikuised sisseostud jäävad tegemata, siis mingil hetkel muutub praktiliselt kohustuslikuks mõningadate enda juuniorite kergitamine esindusmeeskonda, mis iseenesest oleks kooskõlas van Gaali hiljutiste lubadustega.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustusutavasti minnakse ikka poodi sisseoste tegema
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustLõpus sai meeskond jooksma mängu ning edasi oleks vaja rohkem praktikat, sest kaitseliin hakkab ka juba välja kujunema, ehk ma vahetaksin Badstuberi keskele, Demichelise viskaks minema ja Pranjic äärele
Algselt postitas AaviK Vaata postitustja kui kõik terved on siis Robben ja Ribery äärtel ees...
_______________________Butt
Lahm__________Martina_______Daniela____Badstuber
Müller________Van Bommel___Schweini_____Robben/Ribery/Pranjic
(Robben/Ribery)
___________________________Olic
_________________Gómez
edit: ning Riberyl on suurte varvaste küüned lahti kangutatud, nii et teda lähitulevikus nagunii platsil ei näe.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar