Tõmmake neile luuseritele siis finaaalis lutt pähe
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
HEIL ALTINTOP!!! HEIL HITLER !!! HEIL VAN GAAL!!!
Bayern teeb teerulli! Interil poel lihstalt materjali et peatada bayern, kes on õigustatult Euroopa parim klubi! Annan tiitli teile juba etet ära! Palju õnne!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustHEIL ALTINTOP!!! HEIL HITLER !!! HEIL VAN GAAL!!!
Bayern teeb teerulli! Interil poel lihstalt materjali et peatada bayern, kes on õigustatult Euroopa parim klubi! Annan tiitli teile juba etet ära! Palju õnne!
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustHEIL ALTINTOP!!! HEIL HITLER !!! HEIL VAN GAAL!!!
Bayern teeb teerulli! Interil poel lihstalt materjali et peatada bayern, kes on õigustatult Euroopa parim klubi! Annan tiitli teile juba etet ära! Palju õnne!
aga finaalist ootan väravaid, vaieldavaid olukordi ja penalteid.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustMina arvan, et finaalis peaks kaugelt ja madalalt peale uhama. Küll ükskord Lucio koivad valesti ette jäävad.
No eks näe, ütles pime.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Tuletaks meelde, et ennem tuleks Bundesliga tiitel meestel kindlustada. Ma olen kindel, et Gazpromi mehed ei maga. Homseks saadavad nad enda külje alt vastu Bochumi vägilased, kes meelega on tugevdatud Schalke ja U21 koondislase Holtbyga ja heal päeval võivad kõiki üllatada. Ning ka ülejäänud mehed lisaks Holtbyle ei vaevle motivatsioonipuuduse käes, sest Bochum on väljakukkumisjoone peal ja olukord on naljast kaugel. Tsiteerides kalmaari - "no eks näe" . Lennuk läheb mul 7 tunni pärast ja nii ongi. Näeme ja kogeme - mõneti sooviks kodusatsi võitu kahasse Werderi omaga - siis saaks Baierimaa pealinnas pikalt lustida.
Kommentaar
-
nuh nuh, eks täna näeb siis, mis liigas saama hakkab. bayerni suhtes ma väga ei kahtle, aga see võiks küll juhtuda et schalke bremeni käest piki näppe saaks
mis puutub finaali.. siis eks näe aga puht ideoloogia ja suhtumise pärast juba peaks fritsud võitma. eks näis palju neid mehi finaalis siis pikali maas jalgu siputamas on nagu imikud.MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitusteks näis palju neid mehi finaalis siis pikali maas jalgu siputamas on nagu imikud.Jalgpall
Kommentaar
-
Algselt postitas M.Eller Vaata postitustJa kellel veres pole: http://www.youtube.com/watch?v=0do5xlE9C_A
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar