Algselt postitas KID
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSeriously? Siis tuleb pöialt hoida, et Marseille ikka kenasti Bayerniga kokku loositakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustära võta isiklikult. Tõsiselt rääkides Marseille muidugi kõige "kergem" vastane pole. Aga pigem siiski kerge, kui raske arvestades teiste võimalike variantidega
Üldsegi mitte, ei võta isiklikult. Lihtsalt veidi veider , et Venemaa klubisi tugevamateks peetakse kui Prantsusmaa omi. Aga tõesti ma loodan, et Bayern kas Marseille või Lyoniga kokku loositakse. Lille muidugi võib ka kolmandast potist tulla.
Kommentaar
-
Ei ole hullu. Väga huvitav loos indeed, aga kui põhimehed ENAM-VÄHEM tervena püsivad (täiesti tervena püsimine on kahjuks välistatud, kui lineup-is on Ribbery, Robben ja viimasel ajal ka Olic) siis ei näe ma edasipääs täiesti võimalik. Kindlasti raske grupp, aga kui sellest edasi saadakse, siis on edaspidi ju kõik võimalik. Mulle tundub kõige raskem vastane olema Napoli, kui aus olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustVillareal siis meie grupis - Ei meeldi see väga kui aus olla.
Ja Man City - no kurat.
SSC Napoli - kas raskemat gruppi on üldse võimalik saada?Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar