Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tänane mäng näitas ilmselgelt, miks ma nii palavalt armastan duot Mario Gomez ja Martin Demischelis . Ma ei saa üldse aru miks nad veel nii nõrgas klubis mängivad nagu Bayern.
Gomez suutis ära raisata niipalju suurepäraseid võimalusi, et see on juba kunst omaette ju. Sellist asja ei suudaks väga paljud ründajad.
Ja Demi mäng oli ka lausa fenomenaalne, ta suutis anda ju ilusa väravasöödu esimesele väravale ja kinkis oma heast südamest vastastele fair play mõttes karistuslöögi karistusala äärest, mis tõi teise värava.
Oh, kui neid kahte näeks ainult tihemini Bayerni koosseisus. Nummi
Jamh Demichelis ja Gomez parajad Eesti liigas madistama, nii pasalt ei anna mängida ja Badstuber ei ole keskkaitses ka ikka üldse hetkel tasemel. Van Gaal suutis ikka panna üllatava koosseisu ja Olic oli ka täielik tühjus peale sisse tulekut. Ootan juba huviga kui Robben ja Ribery vigastuspausilt naasevad.
mul tuli just mõte, kuidas saaks kaks bundesliga selle aasta probleemi ühi hoobiga lahendada... gomez tuleks lihtsalt tagasi stuttgarti saata, küll ta seal kõmmutab j2lle ja siis ta ei raiskaks bayerni võimalusi ära. Kasulik ju mõlemale poolele
Mine klubide kodulehele võta sealt kontaktid ja saada mõlemale sellesisuline email.
Kuigi Stutil pole probleemid ründes - Cacau ja Pogebnjak on ok vennad.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Tegemist on minu jaoks aastaid konkurentsitult parima saatega saksa televisoonis. Peale Bundesliga vooru ülevaate muidugi. Aga jah, kaootiliselt olen peale sattunud ja alati on sellised pärlid sees, et anna olla.
Nüüd kus ma vaatan neid klippe - endiselt usun,et tegemist maailma kõveima talkshowga. USA omad ei saa lähedale - ei jätku neil kvaliteeti, et iga õhtu nii tugev asi kokku panna.
Peaaegu sinuga nõus, kuigi omal ajal meeldisid TV Totalid rohkem. Vahe on selles muidugi, et need olid mitu korda nädalas ja Wetten Dass on 7 korda aatas vist? Kui nii harva saadet teha, saabki kvaliteeti teha.
Endal pole nüüd paar aastat telekat old, niiet tegelt ei oska enam väga kaasa rääkida.
Bayern enda vaieldamatu lemmik ja enamus mängud ikka viimasel ajal ära vaadanud ja kui pole olnud võimalik, siis vähemalt kõik väravad nähtud.
Türgi omasid nad ka kenasti ära nyt.
Tavaliselt on probleemiks see, et mängijad ei suuda rahvukoondistes näidata samat taset, mis klubimängudes. Saksa fenomen tundub vastupidine olema, üldjuhul on koondises etteasted säravamad kui klubide eest.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar