Pigem ikka Fränki vahetus. Või vasakäär oli Robbeni vahetus?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Nii nii, vähem kui tunni pärast on algamas Saksa Der Klassiker ning Pep läheb päris ettevaatlikult Dortmundi vastu.
Götze pingil on üllatav. Schweini, Alonso ja Lahm keskel on ka korralik keskvälja endale võitmine. Rünnakutel peab Lewa Mülleriga hakkama ise ehitama Robbery puudumisel.
Pink: Reina - Thiago, Pizarro, Gaudino, Götze, Rode, Weiser.
Katkised: Robben, Ribery, Alaba, Badstuber, Martinez
Kommentaar
-
Minu meelest tegi Pep taktikalises mõttes üsna targasti/hästi. Kiireid Robbenit, Riberyd ja Alabat ei olnud, seega alustas kolme keskkaitsjaga, tugeva keskväljaga ja ees Müller-Lewa duoga. Ma ütleks et päris hästi toimis... paar head võimalust sai Dortmund, aga ei tasu liialt kurta. Thiago oli alguses mängu lülitudes päris hea, hiljem kadus pildist...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustThiago oli alguses mängu lülitudes päris hea, hiljem kadus pildist...
Kommentaar
-
Hea taktikaline valik Pepi poolt ning kõik väljakul olijad tegid head tööd. Raske on kedagi esile tõsta kuid klaasmeeste puudumisel võttis Lewa pea kõik pallid ees hästi maha ning tema algatas ka rünnaku, millest tekkis värav. Taga tegid Benatia, Boateng ja Dante ka head tööd ning kõige ohtlikum võimalus oli Reusil kui too küljevõrku virutas. Ülejäänud aja oli kõik kontrolli all.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas nikitheone Vaata postitustlink ei funka?
Kommentaar
-
Algselt postitas nikitheone Vaata postitustvideot manu supertõrjest palunAlgselt postitas bubbles Vaata postitustMa ei tea, mul funkab täna ka. See äkki töötab siis: http://gfycat.com/ExaltedSharpFluke
Panen teile siia võrdluseks ühe ülikõva tõrje samast kuupäevast.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar