Algselt postitas Mõmmik
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Noh jah. Sellessuhtes nõustun osade eelkõnelejatega, et ega selles väljalangemises eriti pettunud pole küll. Õnnelik ka muidugi ei ole, aga objektiivselt vaadates pääses täna õige tiim edasi, Bayern ju ei tahtnud absoluutselt edaso pääseda. Täiesti müstika, kuidas jäeti võimalusi kasutamata ikka. Esimesel poolajal Bayern võitles ilusti ja läks vaheajale teenitud eduseisus aga teisel poolajal loodeti vist, et Inter loobub ilma igasuguse võitluseta. Läks nii siis läks, ega's midagi. Muide minu arvates ei olnud küll mõtet Robbenit välja võtta sellise seisu peal. Olgu, ta oli kahvatuvõitu, aga Robbenile piisab ühest hetkest ja pall ongi võrgus. Teda võetakse kaitses ju eriti hoolikalt ja kahtlemata olid vastased ettevaatlikumad kui pidid arvestama sellega, et Robben võib kontrasse joosta. Tänane mäng kinnitas seda ka, et kui lased peatreeneri lahti, siis KOHE. Sellises seisus pole nüüd ju kellelgi motti pingutada. Ja olgugi, et teine treener on sarnase käekirjaga, praeguses seisus oleks võinud kasvõi Swaini võtta treenerikohustused üle, kuna taktika on nagunii koguaeg üks, vahetused on nagunii skisofreenilised ja motivatsiooni kellelgi nagunii ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustAga mõistlik fänn ei ole pimesi oma klubi taga, vaid saab aru, kui tiim ise kogu hingest soovib kaotada, peab ka tema sama tegema.
Ei väärtusta ma neid, kes peaks tulema siia ja ütlema, et küll on kurb ja kole see elu.
Pole ju, saime, mida taheti.
.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustNoo kas ikka taheti kogu hingest kaotada? Näiteks Mülleri ja mõne teise mängu järgne olek rääkis millestki muust... Kaotati, sest tehti uskumatult nõrk mäng, kuid ,et mindi enne mängu hingega nimelt kaotama?Kamoon, sa ei usu ju ise ka.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustOk ajudeta kana,miks sa räägid nyyd endale vastu? lisa msn räägime seal: pestilenze@hotmail.com
Kukkusime välja ning nüüd on aeg muutusteks, LvG minema ja ostame ehk omale mõne keskkaitsja.
Siiralt ma muidugi ei tahtnud, et me välja kukuksime, hetkeemotsioon oli see vast, mäng oli lihtsalt nii tähtis ja no tõesti ma ei näinud mitte mingit tahet seda võita.
Andke andeks kui keegi minu eelnevast väljaütlemisest kuidagi valesti aru sai, võibolla tõesti väljendasin end kuidagi liiga keeruliselt, aga fakt on see, et Bayern on minu jaoks nr1 ning tänases mängus ma tõesti ei näinud, et nad oleks väärinud edasipääsu.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustKui nad ei tahtnud, siis kuradi hästi näitlesid küll.
Millegi muuga ei oska seletada seda, mis platsil tehti.
Tõesti siis treener KEELAS väravale lüüa või sööta ülekaalus rünnakutel?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustKuidas ma vastu räägin ? Ma ei ole kordagi maininud, et mängijad jobud vms on. Lihtsalt hävisime ja soovisin, et kukume CList välja, sest me EI väärinud seda kohta, see pidi varem või hiljem tulema, tuli varem.
Kukkusime välja ning nüüd on aeg muutusteks, LvG minema ja ostame ehk omale mõne keskkaitsja.
Siiralt ma muidugi ei tahtnud, et me välja kukuksime, hetkeemotsioon oli see vast, mäng oli lihtsalt nii tähtis ja no tõesti ma ei näinud mitte mingit tahet seda võita.
Andke andeks kui keegi minu eelnevast väljaütlemisest kuidagi valesti aru sai, võibolla tõesti väljendasin end kuidagi liiga keeruliselt, aga fakt on see, et Bayern on minu jaoks nr1 ning tänases mängus ma tõesti ei näinud, et nad oleks väärinud edasipääsu.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNoh jah. Sellessuhtes nõustun osade eelkõnelejatega, et ega selles väljalangemises eriti pettunud pole küll. Õnnelik ka muidugi ei ole, aga objektiivselt vaadates pääses täna õige tiim edasi, Bayern ju ei tahtnud absoluutselt edaso pääseda. Täiesti müstika, kuidas jäeti võimalusi kasutamata ikka. Esimesel poolajal Bayern võitles ilusti ja läks vaheajale teenitud eduseisus aga teisel poolajal loodeti vist, et Inter loobub ilma igasuguse võitluseta. Läks nii siis läks, ega's midagi. Muide minu arvates ei olnud küll mõtet Robbenit välja võtta sellise seisu peal. Olgu, ta oli kahvatuvõitu, aga Robbenile piisab ühest hetkest ja pall ongi võrgus. Teda võetakse kaitses ju eriti hoolikalt ja kahtlemata olid vastased ettevaatlikumad kui pidid arvestama sellega, et Robben võib kontrasse joosta. Tänane mäng kinnitas seda ka, et kui lased peatreeneri lahti, siis KOHE. Sellises seisus pole nüüd ju kellelgi motti pingutada. Ja olgugi, et teine treener on sarnase käekirjaga, praeguses seisus oleks võinud kasvõi Swaini võtta treenerikohustused üle, kuna taktika on nagunii koguaeg üks, vahetused on nagunii skisofreenilised ja motivatsiooni kellelgi nagunii ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustTahtsin veel küsida, et kuskil mainiti, et kalamees saadetakse suvel alles minema, kas mingit võimalust varasemalt teda tulpidemaa poole saata pole ?
Aga ma ei tea, hakkame äkki piletiraha koguma, ma võiks omalt poolt paari EURiga toetada küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNatuke parandama Delfino usumatult nõrk II poolaeg,alates 55min,mis paraku pole esmane kord on juhtunud sellieid asju Bundesliigas ja eks oma syyd ole tõesti LVG.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar