See oli Robbenil alles teine mäng pärast kuudepikkust pausi. Kusjuures mulle tundus, et ta mängis siiski paremini kui laupäeval.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Bayern München
Collapse
X
-
See midagi pooleldi käärlöögi sarnast teisel poolajal, mis napilt mööda läks.Kommentaar
-
Hea uudis ka, Bastian on hakkanud tänasest alates jälle palliga treeninguid tegema
Tänase mängu koosseis ka Mainzi vastu:
------------Neuer-------------
-Boateng-DvB-Badstuber-Lahm-
------Gustavo-Alaba----------
-Müller------Kroos-----Ribery--
-----------Gomez--------------Kommentaar
-
Jube I poolaeg ning 1:0 taga ka, mäng on mannetu... Robben tegi õnneks juba sooja.
Alaba on täielik flop olnud, mitu korda ohtlikult keskväljal palli ära kaotanud, loodan, et võetakse välja, ei ole mehel sellist kogemust veel, et regulaarselt platsil olla.
Kommentaar
-
Täiesti masendav I poolaeg,mitte midagi ei tulnud välja,mingit klassivahet pole ka märgata,pigem Mainz parem kahjuks.Loodaks nyyd,et Jupp meestele natukene säru teeb,söödud ja keskväli nõrk 1'24'37' ohtlikumad võimalused. Teisel poolajal tahaks meestelt hoopis teist mängu näha muidu jääme kolmandale reale kui nii edasi veeretame nahkkera.Olen see kes olenKommentaar
-
Eem saime tappa :2,matterdama ei hakka kedagi,lihtsalt iga mees läheb koju ja las vaatavad peeglisse,mis täna valesti läks aga valesti vääääga palju asju. Seega mina isiklikult olen halvas ja heas alati edasi BAYERNI FÄN.Aitäh!Olen see kes olenKommentaar
-
Peale Shwaini vigastust on bundesligas ainult kaotatud. Keegi teab mitu mängu Tymo vahele peab jätma?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar