Algselt postitas KID
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Uurisin järgi ja tegu oli tõesti penaltiga, millest on isegi video olemas: http://www.youtube.com/watch?v=xz6aWIE5qlM
Kommentaar
-
Algselt postitas Rammas Vaata postitustKui kaugel see Martinez nüüd on? Manchesteri lendamas?"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Mulle tundub, et nüüd võib südamerahuga öelda, et Bundesliga ajaloo suurim ost on tehtud ja Martinez liigub 40 milku eest Bayernisse. Homme pidavat mees minema Madridi, et lõpetada seal leping. Athleticu omanik Urrutia andis vast lõpuks alla ja ei pidurdanud Martinezi karjääri.
Nüüd jääb siis oodata ametlikku kinnitust ülemineku kohta. Stuttide vastu vaevalt ta debüüti teeb, aga Mainzi vastu võiks see juba juhtuda. Tymoschukile võib vist nüüd öelda küll head aega.
Kommentaar
-
Mnjah, eks näha ole, mis mees see Martinez on, aga no tõesti, 40 milku eest saab ju 2 väga väga head meest... kahju ikka kaitseliini ja ründe koha pealt. Pole ammu siin sõna võtnud, aga nüüd kirjutan veidi oma arvamusest.
Kaitseliini toodi siis Dante juurde, minu silmis nagu mingit edasiminekut selles osas pole, mängib umbes samal tasemel, mis meil hetkel DVB, Stuber ja Boateng suudavad... Keskväli jäi samaks, va siis Martinez, kelle kohta ma ei oska midagi öelda, loodetavasti on rusikas silmaauku kui tuleb. Ründeliinidesse Shaqiri, kes loodetavasti jätkab sama hästi kui on alustanud, väga rahul selle ostuga, Mandzukic ja Pizarro on Gomezi kloonid ja kuradi kuri, et me ei taha/suuda omale korralikku kiiret ründajat osta, kes tooks vaheldust meie üksluisesse ründeliini.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustKaitseliini toodi siis Dante juurde, minu silmis nagu mingit edasiminekut selles osas pole, mängib umbes samal tasemel, mis meil hetkel DVB, Stuber ja Boateng suudavad...
Kommentaar
-
Nojah, kahetised tunded tema osas. Ühest küljest tuli ära see "suur täiendus" aga teisest küljest polnud just päris see mees keda oodanuks. Parema meelega oodanuks tõesti selle raha eest kas ühte kiiret ründajat, vapustavalt leidlikku ründaja all mängivat loovat "false 10"-t või isegi vaieldamatult maailma tippu kuuluvat keskkaitsjat. Sellise summaga klubide ustele koputades oleks mingi diili ikka tehtud saan, olen selles kindel.
Aga loodame, et klubi juhtkond ja treener näevad midagi, mida meie ei näe ja senine rekodost viib klubi järgmisele tasemele.
Kommentaar
-
Martinez allkirjastas lepingu Hispaanias. Ametlikku ülemineku summat pole veel teada, aga ilmselt on selleks 40M eurot, mida Barcelona polnud nõus tema eest välja käima mõned nädalad tagasi. Ja olgem ausad, Martinez ei ole kindlasti väärt 40M, kuid tegemist on korraliku mängumehega ja kõik Bayerni fännid peaksid kindlasti rahul olema.
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar