Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algkoosseis: Neuer; Lahm-Boateng-Dante-Badstuber; Martinez-Swaini; Robben-Shaqiri-Ribery; Mandzukic
Ehk siis Kroos ja Müller saavad puhata. Tõenäoliselt viimane vahetab Robbeni II poolajaks välja (kuna hollandlane saanud juba üsna lühikese aja jooksul kaks täismängu).
Tõenäoliselt tipuründaja alune kolmik hakkab väga hoogsasti kohti vahetama. Ise näeksin seal kõige parema meelega Robbenit, Shaqiri on noorem ja minu meelest võiks olla pigem tema äärel. Robben oma platsinägemise ja tehnilise pagasiga sobiks sinna keskele. Aga eks paistab.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustei saandki nüüd aru reklaamist kumba näidatakse, kas Bayern kordusest või Dortmund kordusest :S
Fakk, ongi Frankfurt vs Dortmund. Tuleb stream käbe leida.
Kui üks paneb pildi tasku, siis teine vast ikka veab välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustMinu Elioni digiboksi kava näitab, et ikka Allianzil toimuvat mängu näidatakse
Fakk, ongi Frankfurt vs Dortmund. Tuleb stream käbe leida.
Kui üks paneb pildi tasku, siis teine vast ikka veab välja.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitusteeem mina sain aru,et mäng on 1 tunni v6rra edasi lykatud,v6i sain ma valesti aru.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustStreami keegi?
Mängust rääkides siis võimalusi on olnud kuhjaga. Wolfid peavad olema rahul, et poolajaks 5-6 tükki sisse ei laotud neile. Mandzukic luhtas ka paar head väga head võimalust. Ja Ribery on kunn, selline tehnjorr vend seal vasakul äärel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar