Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Rocky. Vaata postitustJerome Boateng sõlmis lepingupikenduse aastani 2018.
sigpic
Kommentaar
-
Oleks kolm mingi Hertha käest sisse saadud, võiks alarming olla. Eks ta kodus Bayernil näotu on ükskõik, millise tiimi vastu kas või üks sisse saada aga ikkagi pole miski maailmalõpp veel käes. Itkuge palju te jaksate, aga kõiki tuleb finaali saamiseks nkn võita, seega essa või tessa grupis pole seesuguse kaliibriga satsile määrav.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMiks peaks kaotust välja vabandama? Erinevalt mõnest olen realist ja saan aru, et igat mängu ei võideta siin maailmas. Hale on haletseda ja pisaraid valada, kui selleks puudub igasugune põhjus. Aga sulle ilmselt raske aru saada sellistest asjadest. Mine parem blogima ja kirjuta, kuidas Bayern hetkel kriisis on või midagi muud andekat.
Kommentaar
-
Algselt postitas N4pster Vaata postitustSa ei saa ikka üldse mu tekstile pihta. Ma küsin seda sult, miks pead kaotuse välja vabandama? Sina hakkasid rääkima et see oli sõprusmäng, mitte mina. Sina vabandasid kaotuse välja. Võta kaotus vastu nagu mees, tunnista et II poolajal oldi väga kehvad nagu kõik siin peale sinu tegid, mitte ära hakka ajama mingit joga sõprusmängust. Kui Pellegrini poleks nii loll olnud ja teadnud, et 4:2 viiks nad grupis esimeseks ja oleks teinud ründavamad vahetused, et ühte veel üritada lüüa ja oleks 4:2 tala saanud, kas siis oleks ka sõprusmäng olnud? Ja hale käis sinu öeldu kohta, mitte et ma nüüd selle kaotuse peale Bayernit haledaks peaksin vms. Nagu ma ütlesin, sa ei saa mu tekstist aru. Järgmine kord loe rahulikult mitu korda läbi. Sa ei pea vastama, aitäh!
Kommentaar
-
Algselt postitas RR9 Vaata postitustoi kui tore on Bayerni-hateritel siin alafoorumis liugu lasta hetkelSo self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas petteri Vaata postitustMeenub koheselt Arsenal - Bayern vastasseis kevadel, kus Bayern oli võitnud Londonis 3-1 ja kodus saadi siis teine mäng 0-2 tappa, kusjuures Arsenal lõi oma teise värava 85ndal minutil vms ja sama tuumik, kes ka praegu siin targutajateks on, vabandas selle umbes sama labaselt ("edu oli ju nii turvaline, Arsenali sugune sats ei oleks elusees kolmandat lüüa suutnud") välja. Typisch.
mida vi**u sa pasandad koguaeg ? ma ei saa aru, järjekordne debiilist hater.
Ma ei mäleta kohe mitte, et mingi taoline diskussioon oleks üles võetud, et Arsenal on lausa nii kehv, et isegi pärast 0:2 taha jäämist oleks võinud 98ndal aastal sündinud vellodega lõpuni veeretada. Absoluutselt ei usu, et selline suhtumine oli või isegi kui midagi ligilaadset oli, siis olen suhteliselt kindel, et keegi juhtis sellele tähelepanu, et oldi meeletult pasad ja kaotus oli väga lähedal.
Kohutavalt häirib ikka, et tahetakse ära panna mingites labastes kohtades. Kõik see eelmise hooaja jämm, treble ja nüüd veel Pep vist annab ainult hagu juurde. Kohe kui keegi suu lahti teeb dissimise poole pealt, siis on hundid karjas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustmida vi**u sa pasandad koguaeg ? ma ei saa aru, järjekordne debiilist hater.
Ma ei mäleta kohe mitte, et mingi taoline diskussioon oleks üles võetud, et Arsenal on lausa nii kehv, et isegi pärast 0:2 taha jäämist oleks võinud 98ndal aastal sündinud vellodega lõpuni veeretada. Absoluutselt ei usu, et selline suhtumine oli või isegi kui midagi ligilaadset oli, siis olen suhteliselt kindel, et keegi juhtis sellele tähelepanu, et oldi meeletult pasad ja kaotus oli väga lähedal.
Kohutavalt häirib ikka, et tahetakse ära panna mingites labastes kohtades. Kõik see eelmise hooaja jämm, treble ja nüüd veel Pep vist annab ainult hagu juurde. Kohe kui keegi suu lahti teeb dissimise poole pealt, siis on hundid karjas.
Kommentaar
-
Mingid count ja asjad mind enam ei häirigi väga, aga kui saksa koondise/klubi toetajad tulevad hatema, siis võtab harja mustaks küll. Eriti sellepärast, et põhjust nagu väga ei tohiks olla. Enamus Bayerni ja saksa klubide fänne hoiavad pigem kokku ja toetavad omasid, mitte ei koondu counti armeesse. Erandeid juhtub, tuleb nendega leppida. Antud juhul mind ajas siiski see loll väide närvi(vihje Bayerni fännide hoiaku kohta, et ollakse ülimad ja alahinnatakse vastaseid ja mida kõike muud), mitte üldiselt see trollimine ja hatemine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMingid count ja asjad mind enam ei häirigi väga, aga kui saksa koondise/klubi toetajad tulevad hatema, siis võtab harja mustaks küll. Eriti sellepärast, et põhjust nagu väga ei tohiks olla. Enamus Bayerni ja saksa klubide fänne hoiavad pigem kokku ja toetavad omasid, mitte ei koondu counti armeesse. Erandeid juhtub, tuleb nendega leppida. Antud juhul mind ajas siiski see loll väide närvi(vihje Bayerni fännide hoiaku kohta, et ollakse ülimad ja alahinnatakse vastaseid ja mida kõike muud), mitte üldiselt see trollimine ja hatemine.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar