Ideaalne oleks kui Kroos leiab tee Dortmundi või muusse BL klubisse.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustAga suhtumine, et Bayernil pole ainsana maailmas õigust koduliiga klubidest mängijaid osta/saada, ilmselgelt püsib.Amorim <3
Kommentaar
-
ironiseerib noh, asi selles et bayern on iga hooaeg ostnud oma rivaalilt nende tähtmängija ära, SEST bayern saab seda võimalust kasutada. mille tagajärjel langeb konkurentsitase ning bayern tugevneb konkurentide arvelt.
ja nüüd justkui enam ei tohi osta, sest see on tabu ja mõttetu jms jms. konkurendid võiksid mingi ümarlaua teha ja bayerni vastu ringkaitse teha - tuua sisse klauslid, et vot ei müü bayernile ja nii ongi. mina ei saa sellest müümisest ka nüüd niivõrd aru, sest kui tiimid on majanduslikult heal positsioonil ning ei ole vaja selleks müüa et mingeid võlgasid vms maksta, siis mille jaoks üldse? hoidku paar hooaega oma staare, ehitagu ümber nende ja näidake bayernile hambaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustironiseerib noh, asi selles et bayern on iga hooaeg ostnud oma rivaalilt nende tähtmängija ära, SEST bayern saab seda võimalust kasutada. mille tagajärjel langeb konkurentsitase ning bayern tugevneb konkurentide arvelt.
ja nüüd justkui enam ei tohi osta, sest see on tabu ja mõttetu jms jms. konkurendid võiksid mingi ümarlaua teha ja bayerni vastu ringkaitse teha - tuua sisse klauslid, et vot ei müü bayernile ja nii ongi. mina ei saa sellest müümisest ka nüüd niivõrd aru, sest kui tiimid on majanduslikult heal positsioonil ning ei ole vaja selleks müüa et mingeid võlgasid vms maksta, siis mille jaoks üldse? hoidku paar hooaega oma staare, ehitagu ümber nende ja näidake bayernile hambaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustSeda enam, et nüüd on olemas Thiago, kes parem kui Kroos.
Igastahes Badstuber üle 7. kuu jälle murul trenni tegemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustKindel? Või äkki sa oled nii vaimustatud Thiago driblingutest (pooled pallikaotused).
Igastahes Badstuber üle 7. kuu jälle murul trenni tegemas.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustSuur Bayerni fänn nagu ma olen, siis lugesin sellist uudist, et Ribery sai löögi istmiku piirkonda mille tulemusena tekkis mingi verevalum, mida opereerida tuli. Kaua prantslane rivist välja on, ei ole veel teada, see selgub pühapäeval.
http://www.kicker.de/news/fussball/b...-operiert.html
Kommentaar
-
Tänases Pokali mängus HSV vastu alustab selline koosseis:
Neuer - Alaba, Dante, Boateng, Rafinha - Lahm - Götze, Kroos, Thiago, Robben - Mandzukic
Pink: Starke, Contento, Martinez, Schweinsteiger, Müller, Shaqiri, Pizarro
Võib öelda, et Pep igaljuhul võtab mängu tõsiselt ja ei jää lootma HSV kriisi peale.
Edit:
Esimene poolaeg. Tunde järgi Bayernil oma 80 % pallivaldamist. HSV vaevalt pääseb vastase väljakupoolele. Kritiseerida saaks seda, et pole eriti võimalusi tekitatud. Need 2 mis ära löödi olid ka suht ainukesed. 2:0 poolajaks (Mandzukic ja Dante).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar