Algselt postitas Saarlane
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Mina ei heidakski nii väga seda suurt kulutamist ette, vaid seda et Saksamaa klubijalgpallist on tehtud monopol ja tänu sellele on üks võimalik tõusev täht juba eos hävitatud. Tänu BUYernile pole Dortmundi Borussial elusees võimalik tõusta sinna kuhu nad päriselt kuuluvad. Ja see on sportliku konkurentsi mõttes väga kurb. Kui BUYern poleks teinud oma ebasportlikke võtteid , siis Dortmund oleks kordades paremal kohal.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMina ei heidakski nii väga seda suurt kulutamist ette, vaid seda et Saksamaa klubijalgpallist on tehtud monopol ja tänu sellele on üks võimalik tõusev täht juba eos hävitatud. Tänu BUYernile pole Dortmundi Borussial elusees võimalik tõusta sinna kuhu nad päriselt kuuluvad. Ja see on sportliku konkurentsi mõttes väga kurb. Kui BUYern poleks teinud oma ebasportlikke võtteid , siis Dortmund oleks kordades paremal kohal.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMina ei heidakski nii väga seda suurt kulutamist ette, vaid seda et Saksamaa klubijalgpallist on tehtud monopol ja tänu sellele on üks võimalik tõusev täht juba eos hävitatud. Tänu BUYernile pole Dortmundi Borussial elusees võimalik tõusta sinna kuhu nad päriselt kuuluvad. Ja see on sportliku konkurentsi mõttes väga kurb. Kui BUYern poleks teinud oma ebasportlikke võtteid , siis Dortmund oleks kordades paremal kohal.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustBayern on selles süüdi, et teised klubid ei suuda oma finantse ja juhtimist korras hoida? Keegi ei ole seda monopoli "teinud". Bayern on minu arust väga hea näide kuidas targa finantsplaneerimisega ja oma sisemiste ressursside kasvatamisega on loodud ja arendatud superklubi. Selle asemel, et siis müüa end maha mingitele araabia miljonäridele või sehkendada mingite riigirahadega. BVB on ise 100% süüdi millised nad praegu on. Targema juhtimise ja planeerimisega (milles on viimasel aastal arenetud ning eeskujuks on seatud just Bayern ja selles suunas on tõsiseid samme ka astutud) võiksid nad olla mitmes mõttes palju paremas seisus. See pidev Bayerni demoniseerimine ja süüdistamine oma kõikides hädades on lihtsalt piinlik ja nõme. Ja jutt et BVBl pole kunagi võimalik tõusta on ka nii BS, et seda on isegi raske kuidagi kommenteerida. Ja tahaks teada ka, mis need ebasportlikud võtted siis olid?
Kommentaar
-
Ärge pange nüüd neid itaalia trolle tähele Mida rohkem teie ärritute, seda suurema rahulduse nemad saavad. Las nad elada selles maailmas, kus on parem kiruda oma "kapitalistist tõprast" naabrimeest, kui too oma Lexusega kohalt võtab, selmet ise sama palju riskida ja pingutada ning sama häid tulemusi saavutada. Kodus kotte sügada on ikka mugavam, aga Lexuse asemel sõidad kasutatud Opeliga...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustÄrge pange nüüd neid itaalia trolle tähele Mida rohkem teie ärritute, seda suurema rahulduse nemad saavad. Las nad elada selles maailmas, kus on parem kiruda oma "kapitalistist tõprast" naabrimeest, kui too oma Lexusega kohalt võtab, selmet ise sama palju riskida ja pingutada ning sama häid tulemusi saavutada. Kodus kotte sügada on ikka mugavam, aga Lexuse asemel sõidad kasutatud Opeliga...
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKodus kotte sügada on ikka mugavam, aga Lexuse asemel sõidad kasutatud Opeliga...Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustOpel ei ole üldse halb auto minu arust aga ma ei saa lihtsalt võimalust käest lasta
Kommentaar
-
Ma nagu ühest küljest saan aru, et Watzke vahepeal läks üle piiri nahkpükste suunalise propagandaga aga samas kamoon Bayerni kogu ülemine ots ise mängib sellele, trollides mööda ajakirjandust eesotsas Sammeri ja praegu Rummenigge Reusi tsirkusega. Bayern on saksamaa klubijalgpalli deemon olnud juba ammu enne Dortmundi uut tõusu (Kas see on õigustatud või mitte on iseküsimus).
See on seotud
A) Sellega, et Bayern on juba hallidest aegadest saati ostnud otseste konkurentide parimad pojad kokku.
B) Sellega, et sakslaste endi sõnul ei salli teiste saksamaa regioonide elanikud baierlasi sest nad on stereotüüpselt egotsentrilised värdjad (ei tea kas vastab tõele aga nii mulle ühed saksa vanahärrad väitsid).
Mis klubi majandamisse ja rahateenimisse puutub, siis täielik respekt ja selle poole tõesti püüdleb ka BVB ning on ka sinna poole teel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustB) Sellega, et sakslaste endi sõnul ei salli teiste saksamaa regioonide elanikud baierlasi kuna nad on stereotüüpselt egotsentrilised värdjad (ei tea kas vastab tõele aga nii mulle ühed saksa vanahärrad väitsid).
Kommentaar
-
Seda ma kartsin, et see Opeli-teema tuleb ringiga tagasi
Algselt postitas Kurat Vaata postitustA) Sellega, et Bayern on juba hallidest aegadest saati ostnud otseste konkurentide parimad pojad kokku.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustVastab, täielikult.
Kommentaar
-
Tegelikult ju kopeerivad heas mõttes ka juba mitmed teised Saksamaa klubid Bayerni majandusmudelit ja järelikult on Bayern pigem eeskujuks teistele. See on küll karm, et Bayern on Dortmundist mängijaid üle toonud, kuid on kordades öeldud ja jäädaksegi ütlema, et mängijatel on valik ka paigale jääda- Jah, pakutakse kindlasti kõvemat palka, kuid püssiähvardusel pole kedagi tõenäoliselt liituma sunnitud. Jutt, et Dortmundil pole lootust tõusta sinna, kuhu nad kuuluvad, ei pea ka päris hästi paika. Nad juba ongi seal, kuhu nad kuuluvad. Praegu on nende koosseis võimeline liigavõidu nimel konkureerima küll. Lihtsalt vorm on katastroofiline. Euroopas tulistatakse kõigil silindritel, sealjuures on mitmed koduliiga klubid, kellele punkte kaotatud, kindlasti madalama võimekusega kui näiteks Arsenal ja Galatasaray. Olen täiesti kindel, et aasta pärast on nad tagasi Bundesliga tabeli tipus heitlemas. Selleks korraks muidugi on rong juba 99,99% lännu.Maailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar