Algselt postitas Üksjalgvärav
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Üksjalgvärav Vaata postitustEi pidanud kedagi otseselt silmas Lihtsalt aegade jooksul tähele pannud, et alati leidub inimesi, kellele see ei meeldi, kui üks klubi lihtsalt nii palju parem on teistest.
Aga osaliselt arusaadav. Eriti nendes liigades, kus on üldjuhul ainult 1-2 tiitlipretendenti.
CLi võitja koha pealt olen ise ka juba mõnda aega arvanud, et see on Reali ja Bayerni jagada sel hooajal. Chelseal ehk ka õnnestuks sõna sekka öelda.
Aga reaalselt on nii, et CLi võitmise juures on alati ka natukene õnne vaja (nt Chelsea triumf mõned aastad tagasi). Samuti võib üks ebaõnnestunud mäng selle teekonna lõpetada, olgu meeskond hooaj lõikes nii hea, kui tahes.
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustSakslastega vutist rääkides pole nad kunagi bayernit pidanud millekski.. Pigem selline fafa seltskonna klubi, sest läbi ajaloo on tegeletud sihipäraselt viisil, et kodustelt konkurentidelt lüüakse parimad pojad lihtsalt üle ja seeläbi lõhutakse moraal. Alati polegi vaja selleks rohkem kui üks-kaks meest üle tõmmata. Dortmund on selles pikas rivis lihtsalt üks järjekordne ohver.
Sel teemal on viimasel ajal kirjutatud ka päris mitmeid kirjatükke, kus lõpuks järeldatud, et seltskond saeb iseenda oksa. Paar hooaega tagasi Euroopa parimaks liigaks peetud Bundesliga on mandunud kohaks, kus tiitlivõitja on peale 10 vooru sisuliselt kindel ja keegi ei viitsi enam Bayerni mänge vaadata, sest küsimus on selles, mitme väravaga võidetakse, mitte see, kes võidab.. Ajaloos on näiteid küll, kus kodune konkurents on edasiviiv jõud Euroopa sarjades läbilöögiksAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Müncheni Bayerni president Karl-Heinz Rummenigge usub, et Bundesliga peaks olema Bayernile tänulik, et nad palkasid Mario Götze ja Robert Lewandowski.
See uudis on tüüpiline näide Rummenigge suust voolavate putinismide(demagoogia) kohta, see on põhjus miks peale Bayerni fännide üldiselt neid ei sallita ja miks maalitakse klubist kole pilt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitusthttp://www.soccernet.ee/bayern-tegim...liigale-heateo
See uudis on tüüpiline näide Rummenigge suust voolavate putinismide(demagoogia) kohta, see on põhjus miks peale Bayerni fännide üldiselt neid ei sallita ja miks maalitakse klubist kole pilt.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Eks igaüks saab asjadest omamoodi aru aga ma usun ka, et kui Götze ja Lewa praegu Bayernis ei mängiks siis nad ei mängiks ka Bundesligas hetkel. Iseasi kas see nüüd liigale mingi suur heategu on...Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustEks igaüks saab asjadest omamoodi aru aga ma usun ka, et kui Götze ja Lewa praegu Bayernis ei mängiks siis nad ei mängiks ka Bundesligas hetkel. Iseasi kas see nüüd liigale mingi suur heategu on...
Kommentaar
-
Rummenigge ütlustest võib ju arvata, mida tahes, aga sellega on tal õigus, et Götze ja Lewandowski oleks Inglismaal või Hispaanias maandunud. Sama lugu on ka Reusiga. Kui Bayern teda osta ei saa (ise arvan, et tema ei lähe Bayernisse), siis ta läheb Inglismaale mitte ei jää Dortmundi.
Tänane tehtsam teema on aga Lahmi sünnipäev. Kapten sai täna 31. aastaseks. Aeg on ikka kiiresti läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustArvad et Bundesliga tase poleks siis tasavägisem ja huvitavam? Ma kahtlen, et Lewandoski sinna Reali nii väga minna oleks soovinud kui väidetavalt ta lemmik klubi on alati Bayern olnud.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMandzukic sobis meeskonda paremini kui Lewa ja Götze alles on ennast leidmas
Bayern Munich striker Mario Mandzukic claims that he has told the club he wants to leave this summer.
PS: Lihtsalt väike remark, ei soovi mingit jama üles kiskuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Memento Vaata postitustMandzu sobis meeskonda paremini? Kui ma ei eksi, siis see, miks ta ära läks oligi see Bayerni mängustiil, mis talle ei sobinud. Ütles seda isegi ühes intervjuus minu mäletamist mööda.
Bayern Munich striker Mario Mandzukic claims that he has told the club he wants to leave this summer.
PS: Lihtsalt väike remark, ei soovi mingit jama üles kiskuda.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar