Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
Algselt postitas Ibanez
Vaata postitust
2) Juppi heietustest - ma saan aru, et Sinu resoluutne ja absoluutne isiklik seisukoht on selline, aga saa aru sellest mida ma räägin - varasemate treeneritega võrdlemine on täiesti normaalne tegevus. Meeskond oli ju Juppi viimase ja Pepi esimese ajal sisuliselt sama (pigem tugevam isegi Pepi hooajal) miks neid ei tohi võrrelda? Äkki selgitad selle pigem ära. Mida ja millega üldse oleks võrrelda võimalik kui mitte sama meeksonna kahte järjestikust hooaega???
3) Liiga ja karikate võitmine - olgem ausad kui me nüüd vaatame Saksamaa Bundesligat, siis absoluutselt IGA inimene saab aru, et Bayerni meeskonnas on kõige paremad mängijad JA kõige pikem pink. Põhimõtteliselt Saksamaa liiga võit on sellises kontekstis täiesti tavaline saavutus (no offence teised tiimid, aga võrrelge nüüd positsioon-positsioonilt konkurentidega).
4) Vigastused jah või ei - siin Sa jällegi ei üritagi minu pointile pihta saada. Barca Barcaks, aga ka Portole suudeti võõrsil kaotada 3:1 sama koosseisuga, millega kodus 6:1 võideti. See tähendab, et viga oli meeste mottis/häälestuses. Aga see on täielik amatöörlus, kui lased sellises faasis minna peale poolkõvaga. Porto vastu tulime välja, aga nii või naa on see noaga mängimine.
Dortmundiga ka - suudeti suruda ja domineerida kuni otsustavate vahetusteni. Ja siis läks totaalselt metsa. Ehk piisavalt kvaliteetseid mängijaid oli olemas, et Dortmundi vastu igas mõttes domineerida. Aga siiski kukuti karikast välja.
Algselt postitas Ibanez
Vaata postitust
Ükskõik kus või mis, spordivõistkonna eesmärk on võita. Ja Bayerni võite on viimase kolme hooaja jooksul aina vähemaks jäänud.
Ja kui räägid pikaajalisest asendamisest, siis miks temaga ainult 3a pikkune leping sõlmiti ? Ei ole nagu väga pikk ju?
Ehk lühidalt kokku võttes - Pep Man Citysse
Kommentaar