Costa minek peaks praktiliselt kindel olema (viimased jutud 6 + 40 miljonit, mis on minu arvates üle ootuste hea summa Bayerni kohta). Samuti meedia räägib täna, et Gnabry laen Hoffenheimi on kindel. Seega kaks äärt minema....huvitav.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas KID Vaata postitustSeega kaks äärt minema....huvitav.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustVanadekodu on ju äärtel olemas.... Kohati ei saa ikka Bayerni loogikast aru. See Costa minemalaskmise teema on minu meelest ikka totaalne ämber. Või noh mitte konkreetselt see minemalaskmine (sest summa on norm) aga just see, et asi nii kaugele üldse läks, et ta lahkuda soovib. Minu meelest oli ta täpselt selline tüüp keda Bayernil vaja oleks. Plahvatuslik äär, kes kaitse ribadeks tõmbab. Võiks sellest Robery kultusest juba üle saada. Miski pole igavene. Kedagi äärele juurde ka tuuakse. Vastasel juhul kõlab nagu järjekordne CL-i fail.
2) Kui nüüd vaatad hiljutist pommuudist tšut üleval pool, siis selles ka ehk osa selgitusest?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust. 2) Kui nüüd vaatad hiljutist pommuudist tšut üleval pool, siis selles ka ehk osa selgitusest?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas James on päris ääremängija? Pigem ütleks nr 10.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust5M aastas plus 35M väljaostuklausel. Korralik steal ikka Byerni poolt.
// Suve parim tehing ma usun. Well played Reschke.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas James on päris ääremängija? Pigem ütleks nr 10.
Ta päris selline Ribery stiilis winger tõepoolest pole, samas pole seda ka otseselt Robben (võiks öelda, et inverted winger). Aga praegu liigub üldine trend sinnapoole, et aina enam kasutataksegi selliseid universiaalseid mehi ründaja taga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustCosta to Juve ka done, super.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Jamesi puhul räägitakse kaheaastasest laenust (€5M aastas) ning võimalik väljaost €60M. Kõlab vähe usutavam number kui €35M. James võib mängida edukalt nii keskel, vasakul äärel kui ka paremal äärel. Ancelotti käe all Realis sai väga hästi hakkama ka keskväljakolmikus (valiti liiga parimaks keskpoolikuks).
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustJamesi puhul räägitakse kaheaastasest laenust (€5M aastas) ning võimalik väljaost €60M. Kõlab vähe usutavam number kui €35M. James võib mängida edukalt nii keskel, vasakul äärel kui ka paremal äärel. Ancelotti käe all Realis sai väga hästi hakkama ka keskväljakolmikus (valiti liiga parimaks keskpoolikuks).
Arvestades, et klubide juhid saavad hästi läbi, siis pole ka võimatu. Vast varsti selgub ning saame kõik targemaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustVanadekodu on ju äärtel olemas.... Kohati ei saa ikka Bayerni loogikast aru. See Costa minemalaskmise teema on minu meelest ikka totaalne ämber. Või noh mitte konkreetselt see minemalaskmine (sest summa on norm) aga just see, et asi nii kaugele üldse läks, et ta lahkuda soovib. Minu meelest oli ta täpselt selline tüüp keda Bayernil vaja oleks. Plahvatuslik äär, kes kaitse ribadeks tõmbab. Võiks sellest Robery kultusest juba üle saada. Miski pole igavene. Kedagi äärele juurde ka tuuakse. Vastasel juhul kõlab nagu järjekordne CL-i fail.
James suudab mängida ka väga edukalt äärel, koondises ta just tihti seal mängibki. Tasub veel meenutada, et ka Ribery enne meile tulekut äärel väga tihti ei pallinud.
Seega äärtel Coman, James, Ribery, Robben + Müller.
Kuna häid puhtaid ääri on keeruline leida, siis pigem tundub, et Bayern on vaikselt loobumas sellest taktikast... andes ründavale kolmikule suurema vabaduse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar