Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Bayern München
Collapse
X
-
Kui vahepeal fännid Münchenis rõõmustasid, et Mainz viigistas Dortmundi vastu, siis lõpuks anti mäng ise ära.
Kommentaar
-
suht idiootne 90+2 minutil värav sisse imeda üks-ühele olukorras kui väljakul on 3 keskkaitsjat. sealt ka nagu küsimus, et mida teeb Hummels keskväljal ja miks Süle vastast kasvõi punasega maha ei võta? nii kogenematu nüüd ka ei saa olla. Neuer on muutunud klassiks omaette.
Kommentaar
-
Mulle tundub, et ei olnud mahavõtmiseks enne piisavalt lähedal kui vastane juba karistusalas oli. Penaltist skoorimisšanss oleks ilmselt juba suurem kui niisama 1-1 olukorrast.suht idiootne 90+2 minutil värav sisse imeda üks-ühele olukorras kui väljakul on 3 keskkaitsjat. sealt ka nagu küsimus, et mida teeb Hummels keskväljal ja miks Süle vastast kasvõi punasega maha ei võta? nii kogenematu nüüd ka ei saa olla. Neuer on muutunud klassiks omaette.
https://streamja.com/ygNgKommentaar
-
Tänane kaotus küll treeneri süü polnud, kuigi vahetusi ta endiselt ei oska teha aga eks siin mängivad oma rolli ka puuduvad mängijad: Coman, Gnabry, James, Tolisso, Thiago.
Lewandowski raiskas uskumatult palju võimalusi.
Boateng ja Süle jäid 2 korda unistama.
Martinez, kes paberil peaks olema lõhkuv/kontrolliv poolik, tegi 0 taklamist ja võitis 1 palli. Tema kohustus/roll ongi katta, kui kaitsjad rünnakule lülituvad.
Neueri peale näpuga näitamine on vähemalt minu arvates naljakas. Jah, tippvormis Neuer oleks ühe 1:1le ära võtnud aga tegemist on ikkagi uskumatult hea väravavahiga, lihtsalt tema varasem vorm oli aastaid müstiline.
Positiive oli Renato ja Goretzka hea esitus ning Mülleri nägemine vabamas rollis.
Hooaeg on veel pikk ja tibusid loetakse alles kevadel.
Kommentaar
-
Kui mängijad tegelevad platsil jama ja unistamisega üks või kaks korda, saab mängijat süüdistada, kui aga juba teab, mitmendat mängu toimub ajuvabadus, on selge treeneri teema. Ja see muudatus vajab tegemist, kuniks veel lootust tiitlile mängida. Mul oli jälle õigus, kui tema palkamise osas virisesin.Maailmameistrid!!Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar