Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Bayern München
Collapse
X
-
-
Olen see kes olenKommentaar
-
Teisest ringist edasi 2-1 võiduga Werderi üle,aga mängu ikka veeel ei ole, Swaini võidukoll oli imeline
,meie avavärav oli kerge kahtlus suluseisuks.
Oli ka palju õnne,et Werder ei suutnud võimalusi realiseerida,teiselpoolajal oli neid vääääga palju.Olen see kes olenKommentaar
-
Läbi suurte suurte hädade tuli see oluline 2-1 võit Bremeni üle. Jumal tänatud, et Swaini vigastatud ei ole, 2. värav oli ikka tõeline ilu litter.
Tore on kuulda, et vigastuste olukord hakkab mõne võrra jällegi paranema. Keskkaitse oli ka ikka kohutav nagu läbisõidu hoov. Gomez oli jälle lootusetu nagu pea iga kord.Kommentaar
-
killerbug -
Selge esimese korraga nagu ei pannud tähele,aga nyyd kui mängu parimaid hetki sai nautida,siis jh nii ta tõepoolest oli ja muidugi veelkord Swaini värav
, meil oli ikka õnne,aga jalgpall ongi selline vahel peab õnne ka olema.
Olen see kes olenKommentaar
-
Buyten oli need paar minutit täitsa oki-doki. Pigem ukraina kuljuus ja noor-saksa "äss" tekitasid toredat närvikõdi. Pealegi Werder ju lõi teise värava aga kohtunik nägi vist Oksmaad või midagi sellist ja vilistas vea.Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Kuidagi imelik oli vaadata et kuidas Schweini palli küsis just enne kui lõi. Nagu oleks teadnud et nüüd tuleb ära. See oli küll super!
Mida see Butt seal täna väravas korraldas? Mingid imelikud väljajooksud. Tõesti vedas et need karistatud ei saanud.
Bayerni kohta veel niipalju, et klassi on meeskonnal ikka niipalju, et tähtsad mängud suudetakse nagu vist ikka ära võtta. Nüüd kui vaikselt mehed ka terveks hakkavad saama, saame ehk ilusti hooaja ära mängitud ka.Kommentaar
-
Jällegi tuleb kasutada sel hooajal juba tavaks saanud lauset "Peaasi, et võit ära tuli". Äkki keegi oskab mulle seletada, mis oli viga vastaste nurgalöögijärgsest olukorrast löödud väraval, et seda ära ei loetud ? Kas tõesti Bayernil pole raha, et mängijaid osta, aga jätkub selleks, et kohtunikke ära osta
?
Keskkaitse oli kahjuks täiesti masendav. Gomez, Bayerni-lunastaja-raskel-hetkel-väravatelööja-superskoorija, tegi jälle oma tavalise mängu, mingid imelikud söödud mehi täis vastase karistusalas näiteks. Aga kokkuvõttes tuleb tunnistada, et Bayernil on sellel hooajal veel halvemaid mänge olnud. Swaini teine löök oli ikka ülihea. Kui mu mälu mind ei peta, on see Bayerni esimene väljastpoolt kasti löödud värav alates 21. aprillist kui Arjen "King of the wing" Robben sahistas Lyoni väravavõrke (kui eksin, siis parandage). Kas mitte Swaini ei ole selle hooaja resultatiivsem mängija Bayernis ?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar