320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Ja negatiivne seik, mis mängust meelde jäi, oli see peldikupaberisõda vastaste väravavahile, kes tegi minuarust igati sümpaatse etteaste. Äkki keegi oskab mind valgustada, miks selline sigadus üldse korraldati ?
    Kuna maaslamajat 1860-t lüüa ei saa, siis on Nürnberg vast lemmikuim naabrimehest rivaal ning mis on ikka toredamat kui vastase väravavahti provotseerida. Isegi sellisel süütul kogupereklubil nagu Bayern on Schickeria näol olemas kamp ultraid ja prolesid.
    http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

    Kommentaar


      Aga eks teil poistel ole järmine hooaeg ka Mehmet Ekici ja ta võib ka seda algkoosseisu kohta hakkata ründama ja ei saa öelda, et tal just kvaliteedist puudu tuleks

      Kommentaar


        Üks asi, mis veel eilsest meelde jäi ja mida Ribery naasmine varjutas oli Breno naasmine platsile. Ma pean täiesti reaalseks, et tema ongi see päästeingel keskaitsele. Enne vigastust eelmine aasta Nürnbergie est mängitud mängud andsid kõvast arengust märku ja eilegi teda vaadates ei tundunud ma temas ära seda pikka kõrendit, kes osteti Bayernisse mingi 3-4 aastat tagasi 18 aastasena (võin mõlemas numbris eksida )

        Kommentaar


          Breno nüüd küll mingi kõrend ei olnud. Ta oli ikka rämedalt rasvane sealt vöökohalt + plus aeglane oma liikumistes ja ei saa ära unustada seda rõvedat sonksi millest ta nüüd õnneks loobunud on. Tea kas Demi ja van Gaal läksid eile vaheajal kaklema või miskit? Hollandi mustanahaline olevat ju lõplikult peatreeneriga tülis.
          Hello! I´m mentaly ill.

          Kommentaar


            Ka Altintop oli selgelt rahulolematu, kui ta välja vahetati.

            Kommentaar


              Hollandi mustanahaline on Braafheid?
              Maailmameistrid!!

              Kommentaar


                Jep. Jõuluks koju vms.
                Hello! I´m mentaly ill.

                Kommentaar


                  Algselt postitas urmar Vaata postitust
                  Ma olen üllatusena tähele panema hakanud, et Gomez lööb viimasel ajal jube palju väravaid. Milles asi?
                  Kui visata pilk 25-aastase Mario karjääri mänge ja saavutusi, siis on selgelt näha, et mehike on olnud viimastel aastatel üks stabiilsemaid väravamasinaid Euroopa palliplatsidel.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Blue Rock Vaata postitust
                    Kui visata pilk 25-aastase Mario karjääri mänge ja saavutusi, siis on selgelt näha, et mehike on olnud viimastel aastatel üks stabiilsemaid väravamasinaid Euroopa palliplatsidel.
                    No ma pole selles nii kindel. Esimene aasta Bayernis oli eelmise klubiga võrreldes ikka üsna selge tagasiminek. Ok, oli kindlasti ka helgemaid momente, aga stabiilne ja kindel väravalööja vaevalt hooaja lõpuosa enamus aega temaga sarnaselt pingil istudes poleks kulutanud.
                    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                      Ok, oli kindlasti ka helgemaid momente, aga stabiilne ja kindel väravalööja vaevalt hooaja lõpuosa enamus aega temaga sarnaselt pingil istudes poleks kulutanud.
                      Tõlgid äkki selle lause ?

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                        No ma pole selles nii kindel. Esimene aasta Bayernis oli eelmise klubiga võrreldes ikka üsna selge tagasiminek.
                        Muidugi eelmist aastat individuaalseks kordaminekuks ei saa pidada. Kuid point oligi rohkem selles, et aastad on näidanud, alati kui on regulaarselt algkoosseisus mänguaega saanud, on ka tulemust sündinud.

                        Kommentaar


                          1-1 sellise mänguga võõrsilt pole paha. Kõige rohkem ärritas mind keskel mängiv Ottl, kes ei too praktiliselt üldse kasu tiimile. Saab palli ja söödab kohe vabale mängijale, isegi ei hakka üritama.
                          Gomez sai minu silma järgi üldse kogu mängu peale kokku 10 puudet. Kui pall ei jõua ründajani ja ründaja ei suuda seda eesliinis hoida siis pole paraku midagi eriti teha. Samuti puudus mängu tempo, kiired 1-2 puute söödud praktiliselt puudusid. Ribery üritas, mis ta üritas aga samuti erilist efekti ei toonud mängu. Kui Ribery tuli mängu ja Kroos liikus keskele oli ta rohkem pildis.

                          Kommentaar


                            Nu ma parem ei viitsi kommenteerida,mängujoonis oli natuke LVG jälle teine,arvan et viik oli õiglane tulemus,natukene jääb kripeldama kas viga oli kastis or not,mulle tundus,et ei olnud kastis,lihtsalt ründaja üritas sinna ennastkukutada ja see tal õnnestus,üldiselt norm vile.
                            Olen see kes olen

                            Kommentaar


                              Bayerni mäng erineb BVBst minu arvates just seetõttu, et viimastel on keskel vennad, kes suudavad palli edumeelselt ettepoole mängida. Bayernil on põhiline puudus, mis väljendub sellest, et joostakse edasi kuni vastasmängija peale tuleb, siis söödetakse pall hirmuga edasi (enamjaolt siiski tagasi) ja nii otsast peale. Nii kui Bayern hakkab kiiremini mängima (nt ka BMG mängus), on vastastel üsna raske neid peatada. Sealt see 0-1 ka tuli. Kas siis tuleb väsimus, sh ajukurnatus, peale, ei oska öelda.

                              Gomeze puhul tuleb siiski laita tema võimet talle mängitud palle alla võtta ja edukalt hoida, nt Luca Toni oli sellel alal üsna tip-top (sai palli, lükkas keha vahele ja söötis siis tagasi). Kuidas LvG ei mõista, et Mülleri koht ei ole äärel. See rusub nii Müllerit kui ka kogu meeskonda. Huvitav on see, et LvG ei loo Kroosile eeldusi tema long-range löökidele. Ottl on lihtsalt kõige halvem kohatäide: jookseb-jookseb, aga edasi ei jõua (nagu tuuleveski ).

                              Sami kasti kukkumine oli übernaljakas, puude toimus selgelt (vähemalt) joonel ja siis oli tüüp järsku pmst kaks meetrit kastis seespool

                              Loodan, et Ribery hakkab mängima (mitte platsil vedelema, ta peab aru saama, et tema puudutus ei too kaasa kohest määdžikut) põhis, Ottl saab igaveseks kinga ning Kroos hakkab mängima Tymo kõrval. Mulle meeldiks muidugi skeem "4-4-2", kus Müller on teiseks ründajaks.

                              Kommentaar


                                LvG eilne vahetusmeeste pink oli masendav. Ainult Ribery võtta ja toogi oli totaalne saast. Muidu oli täitsa oki-doki mäng. Võibolla kui van Bommel paraneb ja Ottl platsilt ära koristatakse siis läheb mängupilt veel paremaks.
                                Hello! I´m mentaly ill.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X