Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Bayern München
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Pranj vaevab vigastus,aga minujaoks on oluline vörav ära lüüa ja nu kindlasti kõige ohtlikum on makaronidel eto,viimsed 15 min oli jama meil essapoolajast.Olen see kes olenKommentaar
-
Yess super töö! Itaallastele oli see ikka mõru pill, aga õnne peab ka olema. Kraftilt väravas super töö, võiks ta valida koos Robbeniga MoM. Nüüd tuleb kodusel Allianz Arenal kindla peale minna ja vormistada edasiminek makstes eelmise aasta finaali eest kätte.
Lorenzole ütleks, et 15 milli eest väga sitta me klubisse ei too. Olude sunnil on pidanud mängima Gustavo vasakkaitses, aga kohe kui mees saab keskel näitab ennast.Kommentaar
-
Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Kustotsast Gomez kunn on ? Tipuründaja peaks lihtsa tap-iniga ikka hakkama saama ju ! Robben oli see mees, kelle arvele värav eelkõige kirjutada tuleb. MoM oli Kraft, Robben oli ka terve mängu suht terav ja FoM oli minu jaoks samuti Ribery ma mõtlesin juba enne esimese poolaja lõppu, et kui ta tõesti ei suuda, siis võiks ju Altintopi sisse tuua. Ega midagi nii väga ka hõisata ei ole, teisel poolajal oli vahepeal Bayern ikka suht punes ja õige mitmel korral suutis Kraft seisu päästa. Tulemus muidugi igati hea, aga mängupilti annab veel tublisti parandada!Kommentaar
-
gomez on täielik töll. ime, et van Gaal teda platsile jättis
kuid ole õigel ajal õiges kohas ning kiidetakse
ribery oli täna täielik pask. kõik nurgalöögid ja tsenderdused ebaõnnestusid
positiivne, et vähemalt interile suhkamisse andsiteСлава Україні! Героям слава!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar