Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

FC Bayern München

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • CD7
    Kärbes
    • Feb 2008
    • 2102

Poolaja lõpuss SuperMario 1-0 peale ilusat kiirrünnakut

Kommentaar

• kaitz
      Eesti koondislane
      • Aug 2003
      • 5849

jehh hea aga,kui aus olla siis kerged daivimised hakkaavad närvidele käima+pole vääga rahul söötudega,muidu mäng kontrolliall.
      Olen see kes olen

Kommentaar

• rainis007
        Eesti koondislane
        • May 2010
        • 6288

Väga kena sööt Robbenilt, kes peale selle momendi on üsna s**t olnud. Riberyle mõjub see publiku reaktsioon...või on see väljak tema äärel ülesmäge or smth, täna ei saa millegiga hakkama. Gomez paaris olukorras mõtles, et on ilge triblakunn ja trikitas nelja kaitsja vahel, ei ole vist vaja mainidagi, et kõik need katsed lõppesid fiaskoga. Aga samas lõi selle tähtsa värava ära ja õigustab sellega oma eksistentsi .

Kommentaar

• Ibanez
          Eesti koondislane
          • Mar 2006
          • 5929

Peame tänama ka seda, et Mandanda väravas polnud.
          Ilmselt ei oleks seda väravat sündinud.
          Aga üldpilt on kena.
          Vastasele eriti hingata ei anta ja ma ei näe põhjust, miks 70+ minutitel ei peaks teist väravat veel löödama.
          Maailmameistrid!!

Kommentaar

• Aramis
            Abee
            • Aug 2001
            • 5982

Üldiselt enam vähem , aga palju sellist jääb silma, mida võiks parandada. Luiz Gustavo on hea rahustaja keskel, aga minu arust pole ta heas vormis. Jääb kahevõistlustes alla. Müller liigub hsti, aga ikkagi võiks palliga julgem olla. Ja vastupidine soovitus Gomezele. Parim mees on vast Lahm hetkel.

Kommentaar

• KLOUNKUUBIS
              Lihtsalt Kloun
              • May 2009
              • 19

Polnud kaugel, et Lahm oleks saanud teise kollase. Korra sõitis ka kroosil katus ära, kui korraliku kossika tagant marseille vennale pani. Aga loodame, et Schwein saab üsna pea mängu.

No time for loosers!!

Kommentaar

• Ibanez
                Eesti koondislane
                • Mar 2006
                • 5929

Paistab, et vägisi tuleb Realiga poolfinaali mängida.
                Maailmameistrid!!

Kommentaar

• Aramis
                  Abee
                  • Aug 2001
                  • 5982

Tuleb-tuleb. Schweini tuli sisse, et kollane ära võtta ja sai selle ka ilusti kätte. Tubli. Müller näitas oma sööduga ära, miks ta seal vajalik on. Super resultaat kokkuvõttes. Hea oli näha kuidas esimene nelik tagasi kaitsesse liikus ja ühtselt pressingut avaldas.

Kommentaar

• Mõmmik
                    Bavarian
                    • Feb 2010
                    • 2546

Tulemus hea, mängupilt mitte nii väga meeldiv minu jaoks. Me tahame ikka tahes-tahtmata palliga väravasse joosta ning see ajab meeletult närvi. Kommenteerin siis mängijaid ka.

Neuer - Vist ei ole üldse mõtet rääkida, miks teda peetaks üheks maailma parimaks, täna ka kindel maailmaklass, viispluss Manuel!
                    Boateng/Badstuber - Kahtlaselt ebakindlad ikkagi, päris tihedad söödupraagid ja muud pirukad, kindlasti meie kõige nõrgem koht
                    Lahm - Kindel ja aktiivne nagu alati, väga meeldiv!
                    Alaba - Ma ei tea, see mees hakkab järjest rohkem sümpatiseerima, ÜLIAKTIIVNE ning kaitses samuti solid, viispluss!
                    Gustavo - sai oma asjad tehtud, midagi peale mõnede valesöötude kritiseerida pole.
                    Kroos - Täna kuidagi kahvatu, palju valesööte ja lihtsaid eksimusi, imo viljeleb liiga palju Barcalikku mängu, st otsib ikka jube palju sööte tagumistesse liinidesse(vb mängujoonises ette nähtud, ei oska öelda) ning veidi häirib, sest Gustavo peaks just see rohkem kaitsev/lõhkuv keskväljamaesto olema.
                    Müller - No ei taha üldse midagi öelda ta kohta, see sööt oli tõesti filigraanne, kuid palju praaki ja palliga siiski minu arust väga ebakindel( see Robbeni söödu omaksvõtt ntks rinnaga oli väga jube )
                    Robben - Täielik maestro, väga aktiivne ning tasuks sööt+ koll.
                    Ribery - Väga aktiivne, hakkis seda Marseille kaitset kenasti, fantast.
                    Gomez - lõi oma ära, oli palliga päris aktiivne, mis muud vaja ?

Sube ei viitsi kommenteerida, ei ole vast midagi lisada.

Kommentaar

• KID
                      Asjahuviline
                      • Aug 2006
                      • 1702

Räägitakse, et Pizzarro liitub uuest hooajast Bayerniga. Lepingu tingimustes ollakse juba väidetavalt kokkuleppele jõutud.

Kommentaar

• jamesblake
                        Meeskonnaliige
                        • Aug 2011
                        • 314

Algselt postitanud kasutaja kalmaar poolt
                        Paistab, et vägisi tuleb Realiga poolfinaali mängida.
                        Saate jälle Mourinho lõuna-euroopa satsilt sugeda, pigem on intrigeeriv see, et vägisi kisub Reali ja Barca finaali poole.

Kommentaar

• Rover
                          96
                          • Sep 2005
                          • 1762

Algselt postitanud kasutaja jamesblake poolt
                          pigem on intrigeeriv see, et vägisi kisub Reali ja Barca finaali poole.
                          Mis siin nii intrigeerivat on? Ma usun, et Bayerni ja Chelsea finaali oleks palju huvitavam vaadata

Kommentaar

• jamesblake
                            Meeskonnaliige
                            • Aug 2011
                            • 314

Ma usun, et Bayerni ja Chelsea finaali oleks palju huvitavam vaadata
                            Põhjenda.
                            Eks maitse asi...aga Reali ja Barca mängudes on Mourinho aegadest saadik nii palju tõmblemist, paska ja intriige, et sellisel tasemel sellist kohtumist ei annaks väga ületada.
                            Bayern on kahtlaselt kõikuv meeskond, Chelseast rääkimata.
                            Bayern ja Chelsea on nii mõttetult kõikuvad, et emma-kumma võit oleks niikuinii vähem või rohkem koba.
                            Ma tahan Pepe lõhkumist, Alvesi kukkumist, Ronaldo tujutsemist ja "Uefalonat"...hoidke oma poolkõvad Lampardid ja "nägu peeretab" Jupp Heynckesid omale.

Kommentaar

• Rover
                              96
                              • Sep 2005
                              • 1762

Põhjenda.
                              Asi on selles jah, et mina ei jälgi üldse Hispaania jalgpalli. Aga Real ja Barca mängivad iga hooaeg vähemalt kaks korda. Oleks tore finaalis näha kahte meeskonda kes tulevad erinevatest liigadest. Piisab kahest El classicost ühel hooajal küll.

Kommentaar

• rainis007
                                Eesti koondislane
                                • May 2010
                                • 6288

Põhjenda.
                                Eks maitse asi...aga Reali ja Barca mängudes on Mourinho aegadest saadik nii palju tõmblemist, paska ja intriige, et sellisel tasemel sellist kohtumist ei annaks väga ületada.
                                Bayern on kahtlaselt kõikuv meeskond, Chelseast rääkimata.
                                Bayern ja Chelsea on nii mõttetult kõikuvad, et emma-kumma võit oleks niikuinii vähem või rohkem koba.
                                Ma tahan Pepe lõhkumist, Alvesi kukkumist, Ronaldo tujutsemist ja "Uefalonat"...hoidke oma poolkõvad Lampardid ja "nägu peeretab" Jupp Heynckesid omale.
                                Well said kui tahad paska, siis paska pead Sa saama.

Mulle isiklikult sümpatiseerib jalgpall rohkem kui aus olla

Kommentaar

Töötlen...