Algselt postitas Ibanez
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
No Kahn'i taset on väravavahtidel väga raske saavutada, kuid mu arvates on Neuer juba väga lähedal :PAlgselt postitas Ibanez Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=ZeNMffTcRUo
Lihtsalt pean siia selle linkima.FC Bayern München!
Kommentaar
-
Tõsi. Kui alguses tundus, et Jupp läheb pensionile ära, siis hetkel nii kindel enam poleks. Veebruaris käisid jutud, et Schalke on äärmiselt huvitatud. Bayerni poole kaldu Süddeutsche Zeitung aga pidas seda varajaseks aprillinaljaks. Jupp pole aga ise midago välistanud, väites, et on küllalt vana mees, et asja rahulikult võtta. Fakt on see, et tegemist hetkel kuumima nimega treeneriturul.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustJuppil peaks treeneriametis nüüd kõvasti turgu olema. Kosilasi ?
Isiklikult olen üpris kindel, et kui peaks jätkama, siis kindlasti saksamaal. Aga saksamaal on paar klubi, kes teda hetlel rahaliselt lubada suudab. Schalke ja Wolfsburg tulevad esimestena meelde.
Kommentaar
-
Kas ta mitte kuskil ei öelnud, et välismaal teda juhendamas ei näe ? Miskipärast oleks Cityt kohe pakkunud või isegi Chelseat."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Ole nüüd ikka. Vanamehel on ikka elukogemusega mõistust ka tulnud. Miks peaks mingite debiilikutest omanike juurde minema, kes inisevad isegi siis kui kõik okei on ? Selles ma olen enam kui kindel, et nendesse naftaklubidesse ta küll ei lähe. Vanust on omajagu ja usun, et oma 100-aastase sünnipäevani veab ka senise teenistusega välja...Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas ta mitte kuskil ei öelnud, et välismaal teda juhendamas ei näe ? Miskipärast oleks Cityt kohe pakkunud või isegi Chelseat.
Aga eile oli põnev mäng ja tiitlipõud lõpetatud
! Super töö mehed ! Swaini värav ja Neueri tõrjed olid maailmaklass. Pärast mängu nägin esimest korda Robbenit inglise keeles intervjuud andmas
!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar