Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Bayern München
Collapse
X
-
bundes.jpg
tõesti... väga tasavägine tiitliheitlus käib juba praegu
Edu täna. Täna olen teie poolt!
//ei oska mina neid pilte nii postitada, et peale ei peaks klikkima, et korralikult näha -.-Kommentaar
-
Kommentaar
-
nojah, kui sa sellest aastast kaugemale vaadata ei oska, näiteks viimase kolme aasta statistikas kasvõi, siis küll. Ärme parem viimase 10 a statistikat vaata. Kui viitsiks vaielda, võiksid tuua kõrvale oma vapi 10a viimase statistika. Evil has many faces but they always seems to have that gringe smile on them...
pilte lingid nii, et seal all on linnuke, kus küsib, kas tahad, et soccernet enda jaoks pildi ennem alla tiriks. paned, et ei taha.MIA SAN MIA!Kommentaar
-
Viimase 10 aasta jooksul saksamaal 5 erinevat meistrit, kui ma ei eksi. Inglismaal 4. See aasta oli minu mäletamist mööda ainus hiljaaegu, kus tõesti üks transfer effectively otsustas tiitli suuna (ja mitte terve punt naftarahhiga toodud mehi). ah?*nojah, kui sa sellest aastast kaugemale vaadata ei oska, näiteks viimase kolme aasta statistikas kasvõi, siis küll. Ärme parem viimase 10 a statistikat vaata. Kui viitsiks vaielda, võiksid tuua kõrvale oma vapi 10a viimase statistika. Evil has many faces but they always seems to have that gringe smile on them...
pilte lingid nii, et seal all on linnuke, kus küsib, kas tahad, et soccernet enda jaoks pildi ennem alla tiriks. paned, et ei taha.
*mida sa mõtlesid nende võrdlustega? ei saa ju olla, et mingit liigade tasavägisust vm?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar