Rode klubisse toomine näib imeliku lükkena. Pingi pikendamine on üks asi aga uus pingipoiss võiks vähemalt eelmistest parem olla, et tiimi tugevamaks teha. Aga kui ta maha müüa, saab kasumit vähemalt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Minu teooria on selline, Lahm saab ehk lõpuks oma õigele positsioonile täielikult pühenduda. Schweinsteiger mängib ju sellest hooajast kõrgemal nagu ka Thiago enamasti. Martinez on kuidagi vähe mänginud seoses vigastuste ja vormi probleemidega ja enam ei ole Kirchhoffi ka, keda vahetusest mängu panna. Kui nii võtta, siis vahetusmehe roll mängu lõpuks isegi võiks olemas olla. Ja muidugi eks temast endast sõltub kõige rohkem.Algselt postitas Ibanez Vaata postitustRode klubisse toomine näib imeliku lükkena. Pingi pikendamine on üks asi aga uus pingipoiss võiks vähemalt eelmistest parem olla, et tiimi tugevamaks teha. Aga kui ta maha müüa, saab kasumit vähemalt.
Kommentaar
-
No kust mujalt kui Bayerni kodukalt. Ja siis kuskil nii pooleteise kuu pärast. Viagogo on ka variant, aga mina arvan, et nende piletite saamiseks peavad tutvused olema. Ehk slim chance.Algselt postitas sanderstruck Vaata postitustOskab keegi öelda kust ma saaksin pileteid Bayerni Arsenali mängule mis toimub 11 märts Alliance arenal ?
Kommentaar
-
Isiklikult oleks valinud midagi sellist (kui ma just kedagi ära ei unustanud):Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustKuna Ribery suure tõenäosusega ei võida, siis hoian Leole pöialt. Bayern ja Barca domineerisid FifPro tiimi, ülejäänuga enamvähem rahul, aga Lahmi paneks RBks, Alaba peaks olema LB ja keskkaitsesse Ramose asemele keegi teine kindlasti.
Neuer
Lahm-Silva-Subotic-Alaba
Ribery-Javi Martinez-Vidal
Messi-Zlatan/Suarez-CR
Kommentaar
-
Loodan siiralt, et ei ole. Lihtsalt pole kõige vähematki vajadust tema järele. Meeskond on ründepooles enam kui piisavalt hästi komplekteeritud ja kui arvestada ka Lewa lisandumisega siis ainus koht, mida annaks tugevdada, oleks keskkaitse. Ja see peaks olema ka ikka korraliku klassiga mees. Üks teatud Shideshow Bobi soenguga härra Chelseas näiteks.Algselt postitas Ibanez Vaata postitustLoodan siiralt, et juttudel, mis Juan Mata meile toovad, tõepõhi all.
Or Hummels anyone
lololololo
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar