Mis siin rumalat on? See, et Bayern ostab kogu Dortmundi tühjaks, see on normaalne? Arsenal ja City on vähe teine teema. Arsenal ilmselgelt ei olnud suuteline pakkuma tugevamatele konkurentsi ja loogiline, et sellisest klubist mängijad minema tahavad. Mitu tiitlit Nasri ja Clichy peale City'ga liitumist võitnud on? ja kui ma räägin tiitlitest, siis ma räägin premmist, mitte mingist Fa karikast, mis kotib aint manu ja Arsenali. Vastus on 2 tiitlit selle lühikese ajaga. Samas kui Dortmund suudaks pakkuda Bayernile konkurentsi ja tegelikult oleks neist isegi tugevam, kui iga aasta bayern nende ühte parimat mängijat endale ei võtaks.
Ja oma varikonto jutu võite endale sisse istuda. Varikontoga inimene ajab tavaliselt lolli juttu ja lahmib tühja. Ma enda arust pole kunagi tühja lahminud. Kõik, mis ma kunagi öelnud olen City kohta, on ka täide läinud. Lihtsalt minu ja tavalise fänni vahe on see, et mina usun ka oma klubi edusse. Ja edu tuleb, nagu ajalugu juba näidanud on. Ja kuu aja pärast on terve Manchester siniseks võõbatud, et CL võiduparaadi tähistada.
Ja oma varikonto jutu võite endale sisse istuda. Varikontoga inimene ajab tavaliselt lolli juttu ja lahmib tühja. Ma enda arust pole kunagi tühja lahminud. Kõik, mis ma kunagi öelnud olen City kohta, on ka täide läinud. Lihtsalt minu ja tavalise fänni vahe on see, et mina usun ka oma klubi edusse. Ja edu tuleb, nagu ajalugu juba näidanud on. Ja kuu aja pärast on terve Manchester siniseks võõbatud, et CL võiduparaadi tähistada.

Kommentaar