Vastus teemale \'FC Bayern München\'
Bayern oli väsinud Arsenali mängust ja Schalke treener oli mehed targalt mängima pannud. Korneri puhul taha vasturünnakuid kinni jooksma jäänud Ailton oli üks näiteid. Aga ka mina usun, et lõpuks võtab Bayern ikka oma.
Bayern oli väsinud Arsenali mängust ja Schalke treener oli mehed targalt mängima pannud. Korneri puhul taha vasturünnakuid kinni jooksma jäänud Ailton oli üks näiteid. Aga ka mina usun, et lõpuks võtab Bayern ikka oma.

Ma ei tapa mida need mustas ülikonas tolad seal platsil tegid? Peale Ballacki, Ze Roberto ja 12 Chelski mängija ei paistnud kedagi platsil olevat. Kes meil rünndes oli...oli üldse kedagi? Täielik tühjus valitses seal. See penalt osutus nüüd küll õlekõrreks millest tuleb kinni haarata....iseasi on kas sellest aru saadakse. Mina nõuaks platsile kahte RÜNDAJAT ja mitte mingit tobedat 4-5-1 taktikat vaid 4-4-2 -te! Ja enne seda nädal aega jooksu trenni, et palliga vastasele vähemalt järgi jõuaks. Ptüi..sai nüüd kogu pahameel koos ortograafia häiretega välja pritsitud! Ööd.
Kommentaar