Algselt postitas nikitheone
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Mina eelistaks, et mõlemalt poolt võib kärgatada. Nad ei pea ju korraga ette rühkima. Praegu on paremalt poolt väheke liiga lihtne kaitsta. Omal ajal kui vasakul toimetasid Ribery/Alaba ja paremal Robben/Lahm, oli ju tore.
-
Eks tal väike vatsake muidugi ka oli peale vigastust ees aga lippas ikka 34-35 km/h.Algselt postitas nikitheone Vaata postitustSee oli jah üli nõme, et vingutakse tüübi kaalu üle. Süle on esiteks mega suur ja teiseks ikkagi ülikiire.
Need pidevad vihjed tema kaalule/toitumisele on BILDi haiglane kinnisidee olnud juba aastake/kaks.
Me Sülega oleme enam-vähem samas kaalus ja mõõdus, seega ma ei pruugi ka erapooletu olla aga mina probleemi ei näe.
Leave a comment:
-
Kasutaja nikitheone juba vastas aga Bayern on muidu alati külastanud Oktoberfesti, sest nad panevad suurt rõhku tutvustamaks kohalikku kultuuri oma mängijatele ja toetajatele. Selline äge sündmus, kus näeb, kes kellega koos istub, kellel uus kaasa ja/või kuidas Müller lollitab/laulab/tantsib. Eks see selline PRsündmus ka ole, sest Pauliner on ju meite toetaja aga mulle meeldib.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustFestival ise jääb vist tänavu ära? Mis kuupäevadel ta muidu oleks pidanud toimuma või järgmine aasta toimub? Kas ja mis seos on Oktoberfestil jalgpalliga? Lihtsalt juhul, kui tulevikus tahaks sinna seetõttu minna.
Leave a comment:
-
See oli jah üli nõme, et vingutakse tüübi kaalu üle. Süle on esiteks mega suur ja teiseks ikkagi ülikiire.
Leave a comment:
-
Mina olen aru saanud, et keegi ei kahtlegi tema oskustes vaid murekohaks on/oli toitumine (kebab olevat tema lemmik toit ja ei pidanud väga jälgima mida suust sisse ajab) - see olevat pannud ülemused kahtlema tema pühendumises. Samas kui sa oled kebabikütuse pealt üks kärmemaid oma positsioonil, siis patt oleks ka kurta. Loodetavasti hiiglane jätkab ikka meiega, siis oleks seal osakonnas aastateks muretu.Algselt postitas feedme Vaata postitustSalihamidžić ütles pressikal Süle lepingu kohta, et mitte midagi uut pole lauale pandud. võibolla siis need jutud, et mees vaatab premmi poole on tõesed ja eks Comaniga ju sama case hetkel. ometi Nagelsmann on ju Sülele korralikult minuteid andmas ja võiks eeldada, et Süle peaks rahul olema.
Leave a comment:
-
Salihamidžić ütles pressikal Süle lepingu kohta, et mitte midagi uut pole lauale pandud. võibolla siis need jutud, et mees vaatab premmi poole on tõesed ja eks Comaniga ju sama case hetkel. ometi Nagelsmann on ju Sülele korralikult minuteid andmas ja võiks eeldada, et Süle peaks rahul olema.Algselt postitas Pints Vaata postitustVäidetavalt pikendas Goretzka lepingut aastani 2026.
Nüüd vaja veel konksud paberile saada Süle (2022), Tolisso (2022) ja Comani (2023) käest.
Leave a comment:
-
See aasta ei toimu, järgmine peaks toimuma. Seos on selline, et Bayerni mängud on festivalikülalisi täis ja piletid on hingehinnaga. Mul õnnestus 2013 aastal käia nii Oktoberfestil kui ka hankida mustalt turult pilet, mis oli ulmehinnaga. Aga üldiselt ei soovita minna, München on siis nii paksult rahvast täis, ööbimine on väga-väga kallis.
Leave a comment:
-
Festival ise jääb vist tänavu ära? Mis kuupäevadel ta muidu oleks pidanud toimuma või järgmine aasta toimub? Kas ja mis seos on Oktoberfestil jalgpalliga? Lihtsalt juhul, kui tulevikus tahaks sinna seetõttu minna.Algselt postitas Pints Vaata postitustVfL Bochumi vastu mängime sellistes särkides (Oktoberfesti eri).
Leave a comment:
-
-
Pavard on kaitses hea, aga rünnakul jääb puujalaks. Samas mulle meeldib, et kolm jääb taha, sest siis saab Goretzka/Kimmich tõusta rahus ja ei pea muretsema. Siis oleks hea kui paremal oleks üks kiire vend, kes liiga palju ei tõuse. Ja saamegi mängida kolmega taga, nagu Nagelsmann tahab
Leave a comment:
-
Paremkaitsesse oleks ideaalis vaja samasugust väledat ja teravat selli nagu Davies. Pavard on hea küll, aga sealt ei teki nii palju ärevust, kui vasakult.
Leave a comment:
-
Vaatamata kõigele meeldib Tolisso mulle endiselt (kui terve ja/või vormis püsib) ning annaksin talle veel ühe võimaluse, 2+1 või 3 aastane leping, et ei peaks teda tasuta minema laskma aga ilmselt jääb see hooaeg talle, Rocale, Sarrile ja Cuisancele ka viimaseks meie särgis. Sel suvel ei saanud teda rahaks teha, sest läks katki (ülla-ülla).Algselt postitas rainis007 Vaata postitustThanks but no thanks.
Pigem olnuks ehk mõistlik suvel aktiivsemalt tema edasiliigutamisega tegeleda.
Ei ole mõtet santi üleval pidada ja pikemalt talle palka maksta. Pigem otsida keegi teine tema asemele.
Leave a comment:
-
Thanks but no thanks.Algselt postitas Pints Vaata postitustVäidetavalt pikendas Goretzka lepingut aastani 2026.
Nüüd vaja veel konksud paberile saada Süle (2022), Tolisso (2022) ja Comani (2023) käest.
Pigem olnuks ehk mõistlik suvel aktiivsemalt tema edasiliigutamisega tegeleda.
Ei ole mõtet santi üleval pidada ja pikemalt talle palka maksta. Pigem otsida keegi teine tema asemele.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: