Algselt postitas Pogba
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPoolajal San Marino vastu 4-0 eduseisus. Julian Draxler, Sandro Wagner x2 ja Amin Younes (kes tuu om?) on skoori teinud.
Kommentaar
-
Tore. Järjekordne tõestus, et Leno on lihtsalt sitt väravavaht. Minu jaoks on lõplikult selge, et tema koht lihtsalt ei ole Saksamaa koondise läheduseski. Müstika on see, et suured klubid temast jätkuvalt huvitatud on. Erroreid tuleb ikka uskumatult palju ette tal. Leverkusen on loll, kui teda maha ei müü, kuni tema eest veel midagi pakutakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustTore. Järjekordne tõestus, et Leno on lihtsalt sitt väravavaht. Minu jaoks on lõplikult selge, et tema koht lihtsalt ei ole Saksamaa koondise läheduseski. Müstika on see, et suured klubid temast jätkuvalt huvitatud on. Erroreid tuleb ikka uskumatult palju ette tal. Leverkusen on loll, kui teda maha ei müü, kuni tema eest veel midagi pakutakse.
Kommentaar
-
Tõesti oled ülekriitiline. Kas mäletad Baumanni vs Hamburg?
Ilma asjata ei jäänud viimane Bundesliga mäng Lenol vahele üleeelmisel hooajal ja enne seda(!!!) hooajal 2012/2013. Ehk siis viimase viie hooajaga on vahele jäänud 3 mängu, peaks "toppima" kogu Bundeligat selles arvestuses. Viimane fakt on ka asjaolu, miks tema võimalik üleminek mind segadusse ajab. Mul ausalt öeldes ei tule Leverkuseni varuväravavahtki meelde. Tõsi, täna läks kehvasti jah, ikka korralikult. Mehel ilmselt pea sassi aetud jah, mis kasuks ei tule. Kui teda veel mängu pannakse, siis on tal hea variant aktsiaid tõsta oma leivanumbriga - ehk tuleb tal penalteid tõrjuma hakata...
Aga ter Stegen on ikka parem...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustAga ter Stegen on ikka parem...
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustTer Stegen võib Lenost parem olla aga ma imestaks kui hoopis järgmises mängus alustab Trapp väravas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPeab tunnistma, et vaatamata keskmisele noorusele, saab koondis Maailmajagude turniiril üsna hästi hakkama.
Võidavad ära ka selle.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar